Startersloket groeit door; meer gemeenten sluiten aan!

Gaandeweg nam het aantal bezoekers aan de (online) loketten en (offline) trainingen toe! Stichting Startersloket werd steeds bekender in de regio en ook andere (overheid- & onderwijs) instanties weten ons loket te vinden voor het verzorgen van dienstverlening voor startende ondernemers. Ook andere gemeenten zien het positieve effect en gaan in gesprek voor een eigen loket. Met de recente aansluiting van de gemeente Oirschot (NB) is de dienstverlening van het Startersloket beschikbaar in 17 gemeenten.

Bedrijfsleven

Naast gemeenten weet ook het bedrijfsleven Stichting Startersloket goed te vinden. Voor diverse bedrijven en instellingen verzorgt het Startersloket outplacement trajecten. Ofwel de begeleiding van werknemers (die het bedrijf moeten verlaten) naar zelfstandig ondernemerschap. Met eigen tools en een frisse, persoonlijk werkwijze wordt er een uniek traject ontwikkelt!

Breder aanbod

Gevestigde ondernemers

Ook de vraag naar informatievoorziening voor gevestigde ondernemers nam mede door COVID toe. Met name zzp’ers en het kleinbedrijf is op zoek naar een onafhankelijk klankbord en praktische tips en tools. Aan deze vraag wordt voldaan door onze kennis en trainingen ook deze groep ondernemers aan te bieden. Stichting Startersloket ontwikkelde 2019 een eigen ondernemersprogramma voor deze doelgroep onder de naam Spiegel je business.

Productontwikkeling

Bij het Startersloket staat productontwikkeling hoog in het vaandel. Er wordt continue gewerkt aan verbetering en vernieuwing. Dit heeft inmiddels geleidt tot diverse eigen producten en diensten. Zo is er een eigen stappenplan en een uniek canvas voor de startende ondernemer ontwikkelt. Een digitaal en interactief ondernemingsplan is in de maak net als een e-learning platform.

Landelijke ambitie

Inmiddels is het Startersloket gegroeid naar een landelijke (netwerk)organisatie met eigen coaches en diverse specialisten die dagelijks klaar staan voor de (startende) ondernemer. Bekijk hieronder wie zich inzetten voor het Startersloket!

En we zijn nog lang niet klaar! Ondernemerschap is niet meer weg te denken met jaarlijks meer dan 200.000 starters. Steeds meer gemeentes, bedrijven en instanties zien het positieve effect van laagdrempelige en onafhankelijke informatievoorziening aan (startende) ondernemers. Onder het motto eerst zaaien dan oogsten werkt Stichting Startersloket aan een optimaal starters- en ondernemersklimaat in Nederland!

Ons team

Martijn Pennekamp | Initiatiefnemer

Martijn is mede-initiatiefnemer van het Startersloket. Daarnaast is hij initiatiefnemer van startersplatform ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

Joeri Goede | Initiatiefnemer

Joeri Goede is initiatiefnemer van Stichting Startersloket en begeleidt jaarlijks honderden (startende) ondernemers. Hij zoekt graag samen met jou naar de verbinding voor een mooie samenwerking. Joeri was jarenlang adviseur bij de Kamer van Koophandel en heeft sinds die tijd een groot netwerk opgebouwd.

Frank Baltes | Adviseur | Product developer

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam het Startersloket. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt het Startersloket middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Om onze doelgroep steeds beter te bedienen houdt Frank zich ook veel bezig met de ontwikkeling van nieuwe tools en producten. 

Janneke Neefjes | Adviseur | Officemanager

Janneke is onze spil in het web bij het Startersloket. Heb je een vraag dan is Janneke degene die je op weg helpt! Zij organiseert de diverse startersevenementen en trainingen. Ga jij naar een van de workshops of trainingen van het Startersloket? Zeker weten dat je Janneke treft!

Eveline Corbet | Adviseur | Officemanager

Eveline is als officemanager en ondernemersadviseur actief om onze ondernemerstrajecten in goede banen te leiden. Door haar ervaring als ondernemer is zij in staat een luisterend oor te bieden en (startende) ondernemers te begeleiden en ondersteunen bij hun plannen. Samen met Eveline bouw je aan een succesvol bedrijf. 

Wilbert Korevaar | Redacteur

Wilbert is onze redacteur / contentspecialist in hart en nieren. Wilbert is zelf al meer dan 16 jaar ondernemer dus weet hoe het is om te ondernemen. Zijn ervaring komt goed van pas in ons team.

Linda van der Windt | Kwartiermaker Zuid-Holland

Linda is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de (startende) ondernemer. Linda is als regiomanager ons aanspreekpunt in Zuid-Holland om samenwerkingen te onderzoeken en samen te werken een sterke lokale economie.

Frank Brouwer | Kwartiermaker Friesland en Groningen

Frank is al jarenlang sparringpartner voor (startende) ondernemers. Daarnaast is hij actief in het ondernemerschapsonderwijs en weet dus exact wat er speelt bij de (startende) ondernemer. Frank is als regiomanager ons aanspreekpunt in Friesland en Groningen om samenwerkingen te onderzoeken en samen te werken een sterke lokale economie.

Contactformulier