Naast Frank zijn rol als coach en productontwikkelaar binnen het Startersloket vertelt hij jou graag meer over zichzelf. Wij stelden hem 8 korte vragen zodat jij een goed beeld hebt wat Frank in zijn vrije tijd allemaal onderneemt:

1. Wat vind jij leuk aan het begeleiden van (startende) ondernemers?

Het feit dat je iemand kan helpen een nieuwe uitdaging aan te gaan. De meeste starters hebben veel vakkennis of specifieke vaardigheden maar zijn onbekend om het ondernemerschap. Het is een dankbare taak om op dit gebied iemand verder te helpen en vertrouwen te geven. Ook de veelzijdigheid is leuk. De ideeën en soorten bedrijfsactiviteiten zijn altijd weer anders. De creativiteit en passie van startende ondernemers geeft mijzelf ook altijd weer veel energie en nieuwe inzichten.

2. Hoe zou je jezelf als coach in één zin omschrijven?

Ik omschrijf mezelf als een empathische en praktische en coach. Ik heb altijd oog en begrip voor de situatie van de betreffende ondernemer. Probeer vanuit die situatie mee te denken en gezamenlijk te komen tot haalbare doelen gekoppeld aan praktische actiepunten.

3. Wat is je favoriete vakantieland?

Mag ik er echt maar 1 kiezen? Ik ben vrij reislustig en veel landen hebben hun eigen specifieke schoonheden. Omdat het moet kies ik nu voor Italië (en Canada en IJsland en Terschelling…😀).

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik sport graag. Je kan me zomaar op de mountainbike tegen komen in Schoorl of bijvoorbeeld die Utrechtse Heuvelrug. De nieuwste sportactiviteit is Padel. Verder bezoek ik graag concerten en festivals en tegen een speciaalbiertje drinken met vrienden zeg ik ook geen 'nee'.

5. Waar word je blij van / haal je je energie uit?

Zie vraag 4 haha! Eerst een mooie fietstocht en afsluiten met een lekker biertje. Beter wordt het dan toch niet…

6. Wat staat er nog op je bucketlist?

Ooit heb ik een gezegd een (kwart) triatlon te doen. Of dit fysiek nog tot de mogelijkheden behoort betwijfel ik. Dat geldt ook voor het met de racefiets beklimmen van de Alpe d’Huez en de Mont Vertoux.

"Je kan me zomaar op de mountainbike tegen komen in Schoorl of bijvoorbeeld die Utrechtse Heuvelrug"

Meer haalbaar zijn het maken van mooie reizen naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en Hawai. Ook een mooie huttentocht per ski of fiets door de Alpen staat nog op de wensenlijst

7. Met welk liedje of welke artiest zing jij het hardst mee in de auto?

Queen: We will rock you!

8. Als je 1 dag met iemand van leven mag ruilen, met wie zou dat dan zijn en waarom?

Danny Macaskill…! Wie? Ja Danny Macaskill. Kijk maar eens op Youtube; deze man kan echt alles op de fiets.

 

Wil je ook van onze andere coaches weten met welke artiest ze het hardst meezingen of wat er nog op hun bucketlist staat?

Bezoek dan deze pagina