'Ondernemen iets voor mij?' is een individueel traject waarin je gaat ontdekken of jij uit het juiste ondernemershout gesneden bent. Door middel van een speciaal ontwikkelde ondernemersscan en twee persoonlijke adviesgesprekken krijg je een volledig beeld van jouw eigenschappen als ondernemer. Ook kijken we hoe je deze het beste kunt inzetten en ontwikkelen om jouw ondernemersdroom te realiseren.

Advies op maat

Het traject 'Ondernemen iets voor mij?' bestaat uit het invullen van een uitgebreide digitale vragenlijst. De uitkomsten hiervan verwerken we in een persoonlijke rapportage en bespreken we in twee individuele coachingsgesprekken. Ook is er gelegenheid om andere mensen te vragen naar hun kijk op jouw ondernemerskwaliteiten, dit heet 360 graden feedback. Uiteindelijk krijg je als startende ondernemer een overzichtelijk beeld van je:

Eigenschappen

Kwaliteiten

Denkstijlen / Rollen 

Uiteraard spiegelen we de resultaten ook aan de eventuele ondernemersplannen die je hebt. Ook kijken we vooruit naar de eerste stappen die gezet moeten gaan worden als je wilt gaan starten. Welke kansen en risico’s zijn er? En hoe ga je aan de slag met het opstellen van een ondernemingsplan?

🚀 Gratis hulp

In sommige situaties is het mogelijk om gratis ondersteuning te krijgen bij het starten als ondernemer. Vul onderstaand contactformulier in en samen met een adviseur bespreek je de mogelijkheden. Geef bij opmerkingen aan wat je huidige arbeids- en/of uitkeringssituatie is. Dreigt er ontslag, ga dan bijvoorbeeld ook in gesprek met je werkgever! Mogelijk kan je een vaststellingsovereenkomst (VSO) afsluiten met daarin budget en/of scholing ten behoeve van jouw ontwikkeling als ondernemer.

🚀 Meer weten?

Vul hieronder jouw gegevens in en er wordt contact met je opgenomen door de specialisten van Stichting Startersloket.

 

< terug naar overzicht

Ondernemen iets voor mij?