Onze coaches

Frank Baltes | Adviseur

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt het Startersloket middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

Eveline Corbet | Adviseur

Eveline is als ondernemersadviseur actief om onze ondernemerstrajecten in goede banen te leiden. Door haar ervaring als ondernemer is zij in staat een luisterend oor te bieden en (startende) ondernemers te begeleiden en ondersteunen bij hun plannen. Samen met Eveline bouw je aan een succesvol bedrijf. 

Diana de Winter | Adviseur

Ondernemers begeleiden, coachen en op maat meedenken is waar Diana goed in is. Diana maakt jou sterker in ondernemerschap. Met een bedrijfskundige blik kijkt ze naar jouw plannen. Wat moet er gebeuren om je plannen te realiseren? Daarbij helpt ze met maatwerk begeleiding en praktische oplossingen.

Linda Kramer | Adviseur | Financieel

Linda haar grote missie is ondernemers financieel gezond te laten ondernemen. Linda is en kei met cijfers en geniet ervan om haar kennis hierin op een praktische manier met jou te delen. Linda gelooft écht dat ondernemers met structuur, oog voor details én grip op cijfers succesvoller zijn!

Luc Vermeulen | Adviseur

Luc is een betrokken en ervaren ondernemerscoach die graag pragmatisch werkt aan het realiseren van jouw persoonlijke en bedrijfsdoelen. Luc is in staat om snel tot de kern van de zaak door te dringen en stuurt bij waar nodig. Hij biedt je houvast en focus, en geeft je energie en plezier om je bedrijf en je persoonlijkheid te laten ontwikkelen en groeien.

Jan Posdijk | Adviseur | (online) Marketing

Jan is meer dan 30 jaar actief in (online) marketing, communicatie en sinds 2005 in social media marketing. Na 23 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, is hij in 2007 gestart als zelfstandig adviseur, trainer en coach. In de afgelopen jaren heeft hij meer dan 1.000 bedrijven, ondernemers, freelancers en zzp'ers geholpen in vrijwel iedere denkbare sector.

Janine Moddermann | Adviseur | (online) Marketing

Janine is, ziet en voelt marketing. Door haar uitgebreide expertise van alle facetten van (online) marketing en haar kennis en ervaring als ondernemer, helpt ze jouw bedrijf (online) groeien! Janine helpt je met jouw (online) marketing passend bij jouw eigen bedrijf en persoon.

Wij zijn continue opzoek naar nieuwe coaches om onze groeiambitie te realiseren. Ben jij de specialist die wij zoeken?

Meld je dan hier aan als coach