Naast Marcel zijn rol als ondernemer en coach bij het Startersloket vertelt hij jou graag meer over zichzelf. Wij stelden hem 8 korte vragen zodat jij een goed beeld heb wat Marcel samen met zijn gezin en vrienden onderneemt:

1. Wat vind jij leuk aan het begeleiden van (startende) ondernemers?

Jouw succes is mijn succes. Ik haal veel voldoening uit het laten groeien van anderen. Ik zie het als een samenwerking. Samen ga je ervoor om gestelde doelen te behalen. Succes is de drijvende factor

2. Hoe zou je jezelf als coach in één zin omschrijven?

Ik ben positief en stimuleer anderen om ondernemend te zijn

3. Wat is je favoriete vakantieland?

Dat heb ik niet... overal ter wereld waar zon, water of sneeuw is kom ik graag

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Actief is hier het sleutelwoord... ik ga liever dingen doen dan dingen bekijken. Op het water, in de sneeuw, op de racefiets of op het voetbalveld. 

5. Waar word je blij van / haal je je energie uit?

Ik word oprecht blij van het eerste kopje koffie in de ochtendzon. Daarnaast word ik ook blij van iemand anders helpen. Ik vind het fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen.

6. Wat staat er nog op je bucketlist?

Ik probeer elk jaar iets nieuws te leren of te doen. Een nieuwe uitdaging waar ik mezelf een jaar voor geef. Denk aan een cursus Italiaans, een DJ cursus of het starten van een nieuw bedrijf. Uiteenlopend, maar er komt altijd wel iets moois uit voort.

"Marcel gaat liever dingen doen dan dingen bekijken. Op het water, in de sneeuw, op de racefiets of op het voetbalveld. Je kan hem overal tegenkomen. "

7. Met welk liedje of welke artiest zing jij het hardst mee in de auto?

Lionel Richie en Guus Meeuwis... en alle muziek van 'Het Foute Uur'

8. Als je 1 dag met iemand van leven mag ruilen, met wie zou dat dan zijn en waarom?

Over deze vraag hebben we thuis het hele weekend gesproken. Alles kwam voorbij, van Messi tot een cardioloog, en van Taghi tot een freestyle skiër. Ik kies voor het verzamelen van verhalen... hoe mooi is het als je 's avonds kunt vertellen dat je Amerika hebt ontdekt. Ik ruil op die dag met Columbus. 

Wil je ook van onze andere coaches weten met welke artiest ze het hardst meezingen of wat er nog op hun bucketlist staat?

Bezoek dan deze pagina