Wij streven ernaar een toegewijde en veelzijdige bron van kennis, begeleiding, inspiratie en verbinding te zijn, waarbij we onze expertise en middelen inzetten om het fundament te leggen voor bloeiende bedrijven. We zijn vastberaden om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren, waar zowel startende als gevestigde ondernemers van diverse achtergronden en sectoren zich welkom voelen. Door middel van persoonlijke begeleiding, praktische coaching, en het aanbieden van toegang tot waardevolle netwerken, streven we ernaar om (startende) ondernemers in staat te stellen hun eigen missie en visie te realiseren en hun ondernemersdromen te verwezenlijken.

Stichting Startersloket richt zich op aan het aanreiken van onafhankelijke informatie, professionele en eigentijdse tools, bronnen en mentorschap om (startende) ondernemers te helpen bij het overwinnen van uitdagingen, het benutten van kansen en het ontwikkelen van toekomstbestendige bedrijfsmodellen. We geloven in het belang van continue educatie en ondersteuning gedurende de hele levenscyclus van een onderneming, van de ideefase tot aan groei en volwassenheid.

Door onafhankelijk samen te werken met lokale en landelijke partners, bedrijven en overheden streven we ernaar om een betrouwbare en vruchtbare omgeving te creëren waarin ondernemerschap gedijt en waar de economische en sociale impact van bedrijven wordt gemaximaliseerd. Onze missie omvat het bevorderen van ondernemerschap als een motor voor innovatie, werkgelegenheid en welvaart in onze samenleving. Stichting Startersloket zet zich in om een drijvende kracht te zijn achter de groei en het succes van startende en gevestigde ondernemers, en zo bij te dragen aan een bloeiende en veerkrachtige economie."

Wil je meer weten over onze organisatie, ons team en onze visie, bezoek hieronder dan onze 'over ons' pagina of lees onze 'visie'.

Over ons   Visie Startersloket