Het schrijven van een ondernemingsplan is voor veel (startende) ondernemers een uitdaging. Ideeën genoeg, maar hoe zorg je voor structuur en een realistisch plan? Wij kunnen je hierbij adviseren!

Samen met jou kijken we naar de kans van slagen van jouw plan. Je krijgt tips en feedback om waar nodig het ondernemingsplan aan te passen. Na het toetsen van jouw ondernemingsplan door de specialisten van het Startersloket:

Ben je zelfverzekerder;

Overtuig je gemakkelijker een eventuele financierder;

Sta je sterker in jouw gesprek met het UWV;

Start je beter voorbereid;

Voorkom je een valse start.

En misschien nog wel het belangrijkste; je maakt een goede eerste indruk.

Wat verwachten wij van jou?

Een complete versie van jouw ondernemingsplan

Openstaan voor feedback

Gemotiveerde en ondernemende houding

Ben je nog niet zover om jouw ondernemingsplan te laten beoordelen, maar moet je nog starten met schrijven? Gebruik dan onze unieke online 'Ondernemingsplan'.

🚀 Investering

Voor het laten beoordelen en bespreken van jouw ondernemingsplan hanteren wij een eenmalige investering van €269,- ex btw. Hiervoor zullen wij het toegestuurde ondernemingsplan vooraf grondig beoordelen, waarna wij onze bevindingen in een persoonlijk gesprek van maximaal 1,5 uur zullen delen.

🚀 Interesse

Wil je een beoordeling in plannen? Ga dan direct naar onze Academie en bestel snel en eenvoudig het 'Beoordelen Ondernemingsplan'.

 

< terug naar overzicht

Startersloket Academie

Hulp nodig bij de start van je eigen onderneming? Het Startersloket biedt verschillende mogelijkheden om jou hierbij te helpen! Kijk eens naar het aanbod in onze online Academie.