Naast Eveline haar rol als ondernemer en coach bij het Startersloket vertelt zij jou graag meer over zichzelf. Wij stelden haar 8 korte vragen zodat jij een goed beeld hebt wat Eveline samen met haar gezin en vrienden onderneemt:

1. Wat vind jij leuk aan het begeleiden van (startende) ondernemers?

Ik help ondernemers graag om hun gedachten en ideeën om te zetten in haalbare plannen. Samen een gericht actieplan opstellen. Aanmoedigen om buiten het hokje te denken en zorgen voor focus.

2. Hoe zou je jezelf als coach in één zin omschrijven?

Ik kan goed luisteren en doorvragen, ook houd ik je een spiegel voor en ben ik opbouwend kritisch, hierdoor krijg ik de mensen in beweging.

3. Wat is je favoriete vakantieland?

Ik zou het liefste teruggaan naar New York of Miami, New York omdat ik het een geweldige stad vind, als ik daar loop sta ik versteld van de hoge gebouwen, architectuur, of ik geniet van een wandeling door Central Park.

In Miami naar de Everglades, genieten op het strand en de kijken naar een bijna onwerkelijke wereld van hotels die lijken op cruiseschepen, dikke villa’s, mensen die zich uitsloven met hun dure auto’s en perfecte body’s’, heerlijk om daar als ‘nuchtere Hollander’ naar te kijken.

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Regelmatig ben ik in de sportschool te vinden of aan het hardlopen. Ik doe elk jaar mee aan de Dam tot Damloop. Ook zit ik in de activiteitencommissie van ons dorpszwembad. Ik houd van gekkigheid. Ik sta mee te dansen met mijn kids tijdens een schuimparty, of ik ga met vriendinnen naar een stand up comedian.

5. Waar word je blij van / haal je je energie uit?

Ik ga graag naar strand Castricum, ik ben in Castricum geboren en getogen en blijf het strand de mooiste plek vinden, daar laad ik helemaal op.

6. Wat staat er nog op je bucketlist?

Ik heb een keer een halve marathon gelopen en heb jaren geleden mijn motorrijbewijs gehaald. Eigenlijk staat er nu niets meer op mijn bucketlist. Ik probeer gewoon dagelijks zo veel mogelijk te genieten, van mijn gezin en lekker sporten. 

7. Met welk liedje of welke artiest zing jij het hardst mee in de auto?

Ik zing graag mee met Anouk of Amy Winehouse. Thuis luister ik meer naar jazz en ik ben fan van Candy Dulfer.

8. Als je 1 dag met iemand van leven mag ruilen, met wie zou dat dan zijn en waarom?

Ik zou wel eens willen ruilen met Saskia Noort en dan een literaire thriller op de kaart zetten.

Wil je ook van onze andere coaches weten met welke artiest ze het hardst meezingen of wat er nog op hun bucketlist staat?

Bezoek dan deze pagina

"Eveline is de drijvende kracht achter de activiteiten voor de jeugd in haar woonplaats. Zo organiseert ze jaarlijks een schuimparty."