Naast Joeri zijn rol als initiatiefnemer en aanjager van het Startersloket vertelt hij jou graag meer over zichzelf. Wij stelden hem 8 korte vragen zodat jij een goed beeld hebt wat Joeri samen met zijn gezin en vrienden onderneemt:

1. Wat vind jij leuk aan het begeleiden van (startende) ondernemers?

Dat wij met ons team een belangrijke en vaak ook onmisbare schakel zijn voor startende ondernemers bij de realisatie van hun ondernemersdroom.

2. Hoe zou je jezelf als coach in één zin omschrijven?

Ik ben een open en vrolijk persoon, met een scherpe blik op ieder zijn persoonlijke ondernemersvraagstukken.

3. Wat is je favoriete vakantieland?

Dat is afhankelijk van het seizoen. In de winter kom ik graag in Oostenrijk om te skiën. Zomers zoek ik graag de zon op met mijn gezin. Italië en Frankrijk zijn landen waar we graag komen. En Oostenrijk is in de zomer trouwens ook een aanrader.

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik breng graag mijn vrije tijd door met mijn vrouw en twee dochters. Als het even kan trekken we er graag op uit. Daarnaast heb ik het geluk dat ik een grote groep vrienden om mij heen heb. Dus of het nu het bezoeken van een leuke voetbalwedstrijd is, het spelen van een potje paddel, gezellig borrelen of een weekendje weg is. Ik ben erbij.

"Joeri is een fanatiek roofvisser. Zo ving hij begin dit jaar zijn pr-snoek van 112 cm"

Tussen alle drukte door kan je mij tegenkomen aan de waterkant. Ik ben een fanatiek roofvisser. Na heel wat jaren heb ik begin dit jaar mijn pr weer eens kunnen verbeteren door de vangst van een snoek van 112 cm. Waar ik hem gevangen heb deel ik niet, want dat is beroepsgeheim 😉.

5. Waar word je blij van / haal je je energie uit?

Ik kan genieten van de rust aan de waterkant tijdens het vissen. Maar ik kan ook genieten van de vrolijkheid van mijn dochters.

6. Wat staat er nog op je bucketlist?

Ik heb geen vaste bucketlist, maar wanneer ik een aantal zaken zal moeten benoemen zeg ik voor nu: het bezoeken van de Olympische Spelen (deze ga ik in 2024 afvinken want dan ga ik samen met een vriend naar de Olympische Spelen in Parijs). Ik zou ook graag nog eens naar New York willen. Hier wil ik in ieder geval een honkbalwedstrijd van de New York Yankees bezoeken. Honkbal vind ik een fantastische sport die ik vroeger fanatiek beoefend heb. Als afsluiter van deze rubriek zou ik ooit parachutespringen nog wel willen afvinken. 

7. Met welk liedje of welke artiest zing jij het hardst mee in de auto?

Dan ga ik voor Phill Collins en André Hazes. Er is geen nummer voor mij onbekend van Hazes en ik zing alles graag (vals) uit volle borst mee.

8. Als je 1 dag met iemand van leven mag ruilen, met wie zou dat dan zijn en waarom?

Dat zijn er eigenlijk twee. Als voetbalvolger zou ik zeggen Lionel Messi. Voor mij de beste voetballer ooit, die ik gelukkig in het echt heb zien voetballen. Owja en tijdens die wedstrijd scoorde hij ook nog een hattrick 😀.

En als fanatiek roofvisser zou ik zeggen: Jeremy Wade. Met deze documentairemaker van Discovery zou ik wel een dag willen ruilen om een aflevering van het programma 'River Monsters' te maken.

Wil je ook van de rest van ons team weten met welke artiest ze het hardst meezingen of wat er nog op hun bucketlist staat?

Bezoek dan deze pagina