Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Brainstorm 'Dienstverlening UWV'

De coronacrisis heeft twee jaar grote impact gehad op de arbeidsmarkt. Veel banen zijn verloren gegaan. En er dreigen er meer te verdwijnen nu de steunmaatregelen van de overheid zijn gestopt. Voor hen die geen werk meer hebben, of voor wie er bang is dat het dienstverband binnenkort ten einde komt? Deze personen kunnen gebruik maken van de dienstverlening vanuit Regionale Mobiliteitsteams, waarbinnen het UWV één van de sociale partners is.

Begeleiding bij ondernemerschap vanuit een WW-uitkering of dreigende werkloosheid

Dinsdag 12 april zullen namens Stichting Startersloket Frank Baltes en Joeri Goede aanschuiven bij een brainstormsessie in Apeldoorn met diverse vertegenwoordigers van het UWV. Deze sessie is tot stand gekomen nadat er de afgelopen periode diverse (startende) ondernemers vanuit de RMT-dienstverlening door het UWV aan Stichting Startersloket zijn gekoppeld.

Vanuit onze dienstverlening aan (startende) ondernemers / cliënten van het UWV

  • Bieden wij intensieve en persoonlijke begeleiding bij de realisatie van een ondernemingsplan.
  • Zorgen wij voor een realistisch ondernemingsplan binnen de onderzoeksperiode.
  • Bieden wij advies en ondersteuning gedurende de startperiode (26 weken), afgestemd op de wensen en behoeften van de (startende) ondernemer.

Brainstorm

Naast de geplande afspraak op dinsdag 12 april ontvangt het Startersloket ter voorbereiding hierop graag input m.b.t. de startende ondernemer en het UWV. Hiervoor hebben wij het vriendelijke verzoek om onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van dit formulier ontvang je zelf een kopie. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met de input.

Brainstorm UWV

Personalia

Dienstverlening UWV
OverigBlog

Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Lees meer

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer