Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Startersloket | Toekomstpro(o)f

Heb jij geen werk meer, of loopt je dienstverband binnenkort ten einde? Dan kun je terecht bij Toekomstpro(o)f om begeleidt te worden naar een nieuw baan of naar het ondernemerschap.

Stichting Startersloket is gespecialiseerd in de stap van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap. Samen werken we aan jouw ondernemersdroom! Hoe dit werkt lees je in dit artikel.

Kosteloos begeleidingstraject voor (startende) ondernemers

Begeleiding bij ondernemerschap vanuit uitkering of dreigende werkloosheid

Wil je een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering? Of dreig je werkloos te worden en overweeg je ondernemer te worden? Toekomstpro(o)f is van toepassing op iedereen die zijn baan kwijt is of dreigt kwijt te raken. Vul in dat geval onderstaand aanmeldingsformulier in. Het traject van begeleiding en ondersteuning begint altijd met een persoonlijke kennismaking met een begeleider in jouw regio. Jouw situatie wordt besproken, in gezamenlijkheid wordt bepaald waar jij behoefte aan hebt en vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld. Hiermee wordt de basis gelegd voor jouw toekomst op de arbeidsmarkt. Ook daarna blijven we je op maat ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Startersloket helpt je aan een nieuwe toekomst als ondernemer

  • Intensieve en persoonlijke begeleiding bij de realisatie van jouw ondernemersdroom.Toegang tot het netwerk van coaches en specialisten van Stichting Startersloket.
  • Inzicht in en advies in de haalbaarheid van jouw plannen.
  • Advies en ondersteuning bij om- of bijscholing, afgestemd op jouw behoefte en situatie.

Wanneer kun je bij Toekomstpro(o)f terecht?

Toekomstpro(o)f biedt je ondersteuning als je op zoek bent naar naar nieuw werk of rondloopt met ondernemersplannen. Als je nu werkloos bent, maar ook als je nog een baan hebt. Onze specialisten staan voor jou klaar. Dreigt er bijvoorbeeld een reorganisatie waardoor je baan op de tocht staat? Ook dan kun je terecht bij Toekomstpro(o)f.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op via info@startersloket.nl of bel 085-4881233.

Aanmelden

Ben jij of ken jij een startende ondernemer die een ondernemingsplan moet schrijven voor bijvoorbeeld het UWV? Vul dan direct onderstaand contactformulier is. Binnen twee werkdagen ontvang je een bericht van jouw aanmelding, waarna er contact met jou wordt opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

Toekomstpro(o)f is onderdeel van de steunpakketten van de overheid

Om grootschalige werkloosheid te voorkomen, investeert de overheid al sinds het begin van de coronacrisis veel in steunpakketten voor bedrijven en medewerkers. Uitgebreide werk-naar-werkbegeleiding is daar een onderdeel van. Door het hele land worden 35 zogenaamde regionale mobiliteitsteams opgericht, waarin vakbonden, werkgeversorganisaties, het UWV, gemeenten en opleidingsinstellingen samenwerken om mensen aan nieuw werk te helpen. Toekomstpro(o)f is hier een onderdeel van. Daarom wordt alle begeleiding en (om)scholing gefinancierd door de overheid.

Aanmelden Toekomstpro(o)fBlog

Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Lees meer

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer