Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Creatief vernieuwen

De wereld om ons heen is het afgelopen jaar door de coronacrisis flink veranderd. Hierdoor heb jij je als ondernemer in een korte tijd moeten aanpassen aan het nieuwe normaal en nieuwe omstandigheden. Er wordt meer dan ooit verwacht dat je creatieve denkkracht hebt, ondernemend bent, kansen ziet en daar ook naar handelt.

Aan de slag met creativiteit en innovatief vermogen

Creatief denken is niet eenvoudig, laat staan je ideeën om te zetten in concrete en haalbare plannen. Met wat hulp en handige tools kan je dit wel leren en toepassen. We gaan dan ook praktisch aan de slag met jouw creativiteit en innovatief vermogen.

Tijdens de training ga je:

  • anders en creatief leren denken;
  • diverse creatief denken tools leren toepassen;
  • ontdekken hoe je tools kan inzetten op diverse vraagstukken;
  • in korte tijd tot nieuwe plannen en oplossingen komen;
  • creatief denken strategisch inzetten.

Tijdens de training word je uitgedaagd om anders te denken en krijg je adviezen om te komen tot nieuwe ideeën. Met deze inzichten en de nodige hulpmiddelen kan je aan de slag om je bedrijf te vernieuwen.

Na het volgen van de training ben je in staat diverse vraagstukken op een andere manier aan te vliegen. Je breekt uit de cirkel van "Ja, maar…", “Dat hebben we al geprobeerd…” en “Dat kan helemaal niet..!” Met creatief denken kom je in korte tijd tot ideeën en oplossingen waar vaak niet aan gedacht is. Je zet je creativiteit om in concrete doelstellingen om te bouwen aan een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf.

Tevens ga je als ondernemer aan de slag met jouw persoonlijke werkboek ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Zo zet je gestructureerde stappen richting jouw toekomst.

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer