Creatief denken is niet eenvoudig, laat staan je ideeën om te zetten in concrete en haalbare plannen. Met wat hulp en handige tools kan je dit wel leren en toepassen. We gaan dan ook praktisch aan de slag met jouw creativiteit en innovatief vermogen.

Tijdens de training ga je:

anders en creatief leren denken;

diverse creatief denken tools leren toepassen;

ontdekken hoe je tools kan inzetten op diverse vraagstukken;

in korte tijd tot nieuwe plannen en oplossingen komen;

creatief denken strategisch inzetten.

Tijdens de training word je uitgedaagd om anders te denken en krijg je adviezen om te komen tot nieuwe ideeën. Met deze inzichten en de nodige hulpmiddelen kan je aan de slag om je bedrijf te vernieuwen.

Na het volgen van de training ben je in staat diverse vraagstukken op een andere manier aan te vliegen. Je breekt uit de cirkel van "Ja, maar…", “Dat hebben we al geprobeerd…” en “Dat kan helemaal niet..!” Met creatief denken kom je in korte tijd tot ideeën en oplossingen waar vaak niet aan gedacht is. Je zet je creativiteit om in concrete doelstellingen om te bouwen aan een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf.

Tevens ga je als ondernemer aan de slag met jouw persoonlijke werkboek ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Zo zet je gestructureerde stappen richting jouw toekomst.

Ga terug naar 'Spiegel je business'