Het Startersloket is ontstaan vanuit de vraag van (startende) ondernemers naar praktische en onafhankelijke ondersteuning bij het ondernemerschap. Het team van het Startersloket bestaat uit adviseurs met veel ervaring op het gebied van ondernemerschap. Onze adviseurs zijn zelf ondernemer (geweest) en/of hebben ruime ervaring binnen bijvoorbeeld de bancaire sector en de Kamer van Koophandel.

Het Startersloket helpt startende ondernemers bij het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden tot het schrijven van een gedegen ondernemingsplan. Bestaande ondernemers ondersteunen wij bij  groeivraagstukken, financiering of bijvoorbeeld een bedrijfsovername.

Wat kun je van het Startersloket verwachten?

Het Startersloket biedt verschillende mogelijkheden om jou te ondersteunen bij het ondernemerschap. Voor iedere fase bieden wij een passende oplossing. Ben je al langer actief als ondernemer, ook dan denken wij graag met jou mee. Onze specialisten staan voor jou klaar. Hieronder lees je meer over onze mogelijkheden:

Oriëntatiegesprek: 'Goed voorbereid van start'

Ondernemersvaardigheden:'Ondernemen: iets voor mij?'

Advies en begeleiding bij: 'Jouw ondernemingsplan'

Klankbord: 'Beoordelen ondernemingsplan'

Klankbord voor ondernemers: 'Individuele begeleiding'

Gratis hulp

In diverse situaties is het mogelijk om gratis ondersteuning te krijgen bij het starten als ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele en onafhankelijke begeleiding bij het schrijven van een ondernemingsplan. Vul onderstaand contactformulier in en samen met een adviseur bespreek je de mogelijkheden. Geef bij opmerkingen aan wat je huidige arbeidssituatie is (vb. dreigend ontslag bij loondienst of starten vanuit een uitkering).

Contactformulier