Naast Sylvia haar rol als ondernemer en coach bij het Startersloket vertelt zij jou graag meer over zichzelf. Wij stelden haar 8 korte vragen zodat jij een goed beeld heb wat Sylvia samen met haar gezin en vrienden onderneemt:

1. Wat vind jij leuk aan het begeleiden van (startende) ondernemers?

Als ervaren ondernemer heb ik veel geleerd hoe je een bedrijf op kunt zetten en kunt laten groeien. Het delen van mijn kennis en ervaring geeft mij energie. Het helpen vermijden van valkuilen en het voorkomen van het maken van fouten, die ik wel heb gemaakt. Daarnaast geeft het mij ook nieuwe ideeën en inzichten, waardoor ik ook mijn eigen kennis en vaardigheden blijf ontwikkelen.

2. Hoe zou je jezelf als coach in één zin omschrijven?

Nuchter, sociaal, gedreven, niet lullen maar poetsen (nuchtere Hollandse mentaliteit).

3. Wat is je favoriete vakantieland?

Oostenrijk en Griekenland. (oepssss dat zijn er 2.......)

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Sporten: Tennis en Crossfit , Wandelen, Terrasje, Etentje, Gezelligheid.

5. Waar word je blij van / haal je je energie uit?

Tijd doorbrengen met mijn gezin en lange wandelingen met mijn hond.

6. Wat staat er nog op je bucketlist?

Parachutespringen en wadlopen.

7. Met welk liedje of welke artiest zing jij het hardst mee in de auto?

Guus Meeuwis, het schilderij.

8. Als je 1 dag met iemand van leven mag ruilen, met wie zou dat dan zijn en waarom?

Met Jacco Vonhof, omdat hij zeer actief is voor ondernemers. Ik zou graag willen ervaren wat zijn drijfveren zijn en hoe het is om onder druk van publieke optredens toch duidelijk zijn boodschap kan communiceren.

Wil je ook van onze andere coaches weten met welke artiest ze het hardst meezingen of wat er nog op hun bucketlist staat?

Bezoek dan deze pagina

"Sylvia wandelt graag in de natuur zoals je hieronder kunt zien op 1 van haar vakanties"