Uniek canvas

Het Startersloket is gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers. Kijken we naar het sociaal domein, dan hanteren wij een eigentijdse aanpak. Onze programma's sluiten aan op de ondersteuningsbehoefte van ieder individu waarvoor wij een uniek canvas hebben ontwikkeld. Samen met de coachee werken wij is verschillende fasen aan onderstaande onderwerpen:

De ondernemer

Het bedrijfsidee

Klanten

De markt

Marketing

De organisatie

Financieel

Canvas ondernemingsplan

Download hieronder ons unieke canvas die centraal staat tijdens onze dienstverlening.

Begeleiding

De sleutel tot een succesvol traject heeft de coachee zelf in handen. Vanuit onze aanpak, die verder gaat dan de traditionele paden binnen dit domein, houden wij de startende ondernemers een persoonlijke en bedrijfskundige spiegel voor. Ons doel is niet dat men ten koste van alles 'moet' ondernemen, maar dat het ondernemerschap een wel overwogen keuze is. Om dit proces in goede banen te leiden, koppelen wij aan ieder traject een persoonlijke ondernemerscoach.

Wij maken tijdens onze trajecten gebruik van eigentijdse communicatie middelen die worden ondersteund middels:

Digitale ondernemersscans (meertalig beschikbaar)

Ondernemingsplan tool

E-learnings 

Diverse ondersteunende tools

Samenwerken

Begeleiding van startende ondernemers binnen het sociaal domein moet een win win zijn voor alle betrokken partijen. Onze samenwerkingspartner(s) hebben de focus op een duurzame uitstroom binnen de Participatiewet. Daarnaast hebben de cliënten behoefte aan een realistische blik op het ondernemerschap. Alleen haalbare casussen zullen een go krijgen van onze specialisten.

Een samenwerking bestaan voor ons uit de volgende uitgangspunten

Onafhankelijk

Deskundig

Opbouw programma aan de hand van uniek canvas

In 4 fasen werken we aan het ondernemerschap

Kostenbesparing binnen sociaal domein

Ben je dus actief binnen het sociaal domein bij een gemeente of ben je werkzaam binnen een samenwerkingsverband, dan komen wij graag met jou in contact. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons via: 085-4881233. Vraag naar Frank of Joeri en wij maken graag een afspraak voor een nadere kennismaking.

Samenwerken?