Het schrijven van een ondernemingsplan is voor veel (startende) ondernemers een uitdaging. Ideeën genoeg, maar hoe zorg je voor structuur en een realistisch plan? Hier zijn wij in gespecialiseerd.

Samen met jou kijken we naar de kans van slagen van jouw plan. Je krijgt tips en feedback om waar nodig het ondernemingsplan aan te passen. Na het toetsen van jouw ondernemingsplan door de specialisten van het Startersloket:

Ben je zelfverzekerder;

Overtuig je gemakkelijker een eventuele financierder;

Sta je sterker in jouw gesprek met het UWV;

Start je beter voorbereid;

Voorkom je een valse start.

En misschien nog wel het belangrijkste; je maakt een goede eerste indruk.

Wat verwachten wij van jou?

Een eerste opzet van jouw ondernemingsplan

Openstaan voor feedback

Gemotiveerde en ondernemende houding

Ben je nog niet zover om jouw ondernemingsplan te laten beoordelen, maar moet je nog starten met schrijven, lees dan hier hoe wij jou kunnen helpen met jouw ondernemingsplan.

Investering

Voor het laten beoordelen en bespreken van jouw ondernemingsplan hanteren wij een eenmalige investering van €245,- ex btw. Hiervoor zullen wij het toegestuurde ondernemingsplan vooraf grondig beoordelen, waarna wij onze bevinding in een persoonlijk gesprek van maximaal 1,5 uur zullen delen.

Meer weten?

Vul hieronder jouw gegevens in en er wordt contact met je opgenomen door de specialisten van Stichting Startersloket om de mogelijkheden en investering te bespreken.

Terug naar overzicht 'Persoonlijke begeleiding'

Wat vinden klanten van ons?

Wij streven er naar om onze dienstverlening continue te verbeteren in het belang van jou als (startende) ondernemer. Hieronder lees je hoe jouw voorgangers onze dienstverlening ervaren hebben.

Beoordelen ondernemingsplan

Vul hieronder jouw gegevens in
Afspraak