Van werk naar ondernemerschap

Van werk naar werk staat veelal centraal bij reorganisaties, maar tegenwoordig zien veel werknemers ook kansen op het gebied van ondernemerschap. De stap van werknemer naar ondernemer is niet vanzelfsprekend en eenvoudig. Veel werknemers lopen vaak al langer rond met een goed idee of die ene ondernemersdroom die ze willen realiseren. Een aankomende functieverandering of reorganisatie is vaak een goed moment om hierover serieus na te denken. 

"Meedenkend, ervaren, deskundig en erg klantvriendelijk."

Praktisch aan de slag

Inzicht krijgen, rug rechten en doorpakken. Dat is het uitgangspunt bij onze begeleiding. Deskundige coaching geeft inzicht in de persoonlijke situatie in combinatie met het ondernemerschap. Gezamenlijk werken we aan de ondernemersdroom van onze kandidaten en werken we aan een perspectief als zelfstandig ondernemer.

 

Outplacementtraject

Het Startersloket is gespecialiseerd in outplacementtrajecten van werk naar ondernemerschap. Voor veel werknemers is het ondernemerschap een grote en uitdagende stap met veel vragen en onzekerheid. Deze situatie vraagt om een specifieke en deskundige begeleiding. Het Startersloket heeft hiervoor een zeer praktisch en persoonlijk ondernemerstraject ontwikkeld waarbij de werknemer stap voor stap werkt aan de realisatie van zijn of haar ondernemersdroom. Ons unieke outplacementtraject wordt ingericht op basis van de wensen en situatie van de werknemer. De volgende stappen worden doorlopen:

Verkennen

Het objectief in kaart brengen van en het werken aan belangrijke ondernemerscompetenties.

Verdiepen

Kennis opdoen van alle facetten van het ondernemerschap door het volgen van trainingen. 

Voorbereiden

Het opstellen van een ondernemingsplan en ontwikkelen van ondernemersvaardigheden.

Ondernemen

Aan de slag als ondernemer met gebruik van coaching, advies en vele extra voordelen.

Binnen al deze stappen maken we gebruik van gespecialiseerde tools, zeer deskundige adviseurs en de meest actuele informatie. We leveren graag maatwerk dus vul bij interesse onderstaand contactformulier in! We nemen dan snel contact met je op.

Contactformulier

Contactformulier