Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Westfriese ondernemers en politici met elkaar in debat

01 februari 2018

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen weer plaats. In aanloop daarvan debatteren ondernemers en politici in het Ondernemersdebat West-Friesland over de toekomst van de regio.

Onder leiding van nieuwslezer en ondernemer Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen in de debatten belangrijke kwesties voor ondernemers aan bod. Van lokale kwesties tot aan regionale onderwerpen zoals infrastructuur of economische groei. Hij ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van stellingen. Er wordt gediscussieerd maar ook is er ruimte voor één-op-één debatten.

Ondernemersverenigingen

Ook de Westfriese Bedrijvengroep en Ondernemers Club Westfriesland werken mee aan de debatten. De inhoudelijke input voor lokale onderwerpen is afkomstig van ondernemersverenigingen zoals de Hoornse Ondernemers Federatie, Businessclub Venhuizen en Bedrijvengroep Stede Broec.

Data

Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Drechterland (met de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en in de gemeente Koggenland (samen met de gemeente Opmeer) op woensdag 14 maart.

Nieuwsgierig of wil jij je aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Hoe vind je onderwerpen voor je blog?


Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Lees meer

Nieuws

Eenmanszaken krijgen nieuw btw-nummer vóór 2020

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

Aantal bedrijven in 2018 met 5% gegroeid

Het aantal bedrijven is gegroeid tot 1,9 miljoen in 2018. Dat is zo'n 5% meer ten opzichte van 2017. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel, die in de Data over de bedrijvendynamiek 2018 zijn gepubliceerd.

Lees meer