Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Westfriese ondernemers en politici met elkaar in debat

01 februari 2018

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen weer plaats. In aanloop daarvan debatteren ondernemers en politici in het Ondernemersdebat West-Friesland over de toekomst van de regio.

Onder leiding van nieuwslezer en ondernemer Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen in de debatten belangrijke kwesties voor ondernemers aan bod. Van lokale kwesties tot aan regionale onderwerpen zoals infrastructuur of economische groei. Hij ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van stellingen. Er wordt gediscussieerd maar ook is er ruimte voor één-op-één debatten.

Ondernemersverenigingen

Ook de Westfriese Bedrijvengroep en Ondernemers Club Westfriesland werken mee aan de debatten. De inhoudelijke input voor lokale onderwerpen is afkomstig van ondernemersverenigingen zoals de Hoornse Ondernemers Federatie, Businessclub Venhuizen en Bedrijvengroep Stede Broec.

Data

Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Drechterland (met de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en in de gemeente Koggenland (samen met de gemeente Opmeer) op woensdag 14 maart.

Nieuwsgierig of wil jij je aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Van zzp'er naar werkgever: een grote stap


Wat kan je als (startende) ondernemer leren van Ajax?


Lees meer

Nieuws

Nieuwe kleineondernemersregeling vanaf 1 januari 2020 van kracht

Kleine ondernemers en organisaties kunnen vanaf 1 januari 2020 zelf kiezen voor vrijstelling van de btw.

Westfriesland gastheer VNG Jaarcongres 2020

Op 9 en 10 juni 2020 is Westfriesland gastheer van het VNG Jaarcongres. Het VNG Jaarcongres is het jaarlijks congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Op het congres komen tussen de 2500 en 3500 lokale bestuurders en raadsleden af. Dankzij de sterke samenwerking van de zeven Westfriese gemeenten wist de regio het Jaarcongres binnen te slepen. De locatie van het congres is IJsbaan De Westfries.

Lees meer