Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Westfriese ondernemers en politici met elkaar in debat

01 februari 2018

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen weer plaats. In aanloop daarvan debatteren ondernemers en politici in het Ondernemersdebat West-Friesland over de toekomst van de regio.

Onder leiding van nieuwslezer en ondernemer Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen in de debatten belangrijke kwesties voor ondernemers aan bod. Van lokale kwesties tot aan regionale onderwerpen zoals infrastructuur of economische groei. Hij ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van stellingen. Er wordt gediscussieerd maar ook is er ruimte voor één-op-één debatten.

Ondernemersverenigingen

Ook de Westfriese Bedrijvengroep en Ondernemers Club Westfriesland werken mee aan de debatten. De inhoudelijke input voor lokale onderwerpen is afkomstig van ondernemersverenigingen zoals de Hoornse Ondernemers Federatie, Businessclub Venhuizen en Bedrijvengroep Stede Broec.

Data

Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Drechterland (met de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en in de gemeente Koggenland (samen met de gemeente Opmeer) op woensdag 14 maart.

Nieuwsgierig of wil jij je aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Wat kun je als (startende) ondernemer leren van Novak Djokovic?


Hoe vind je onderwerpen voor je blog?


Lees meer

Nieuws

KvK: merendeel zzp'ers en mbk'ers verwacht groeiende omzet

Het grootste gedeelte van de zzp'ers en mkb'ers verwacht in de aankomende jaren een groei in omzet. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Groeiambities en -belemmeringen van zzp en klein-mkb’ van de Kamer van Koophandel dat vandaag verschijnt.

ACM wil betere bescherming zzp'ers

De ACM, Autoriteit Consument en Markt, roept vandaag de politiek op om de wetgeving aan te passen om zzp’ers en consumenten beter te beschermen. Dat staat in het Signaal, het jaarlijkse advies aan de wetgever dat de ACM vandaag uitbrengt.

Lees meer