Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Westfriese ondernemers en politici met elkaar in debat

01 februari 2018

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen weer plaats. In aanloop daarvan debatteren ondernemers en politici in het Ondernemersdebat West-Friesland over de toekomst van de regio.

Onder leiding van nieuwslezer en ondernemer Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen in de debatten belangrijke kwesties voor ondernemers aan bod. Van lokale kwesties tot aan regionale onderwerpen zoals infrastructuur of economische groei. Hij ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van stellingen. Er wordt gediscussieerd maar ook is er ruimte voor één-op-één debatten.

Ondernemersverenigingen

Ook de Westfriese Bedrijvengroep en Ondernemers Club Westfriesland werken mee aan de debatten. De inhoudelijke input voor lokale onderwerpen is afkomstig van ondernemersverenigingen zoals de Hoornse Ondernemers Federatie, Businessclub Venhuizen en Bedrijvengroep Stede Broec.

Data

Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Drechterland (met de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en in de gemeente Koggenland (samen met de gemeente Opmeer) op woensdag 14 maart.

Nieuwsgierig of wil jij je aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Beginnen met je eigen Wordpress website in 6 stappen


Ontdek hoe je in 7 stappen effectiever gaat ondernemen


Lees meer

Nieuws

Bijeenkomst voor ondernemers over ondermijning

Op woensdag 28 november 2018 organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met de politie en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) een themabijeenkomst. De avond staat in het teken van de gevolgen van georganiseerde criminaliteit en ondermijning voor ondernemers.

Medemblikker ondernemers mogen langer hun winkels openen

De gemeenteraad van Medemblik heeft op donderdag 1 november ingestemd met het voorstel om het detailhandelsbeleid en de winkeltijdenverordening te vernieuwen. Met de nieuwe verordening mogen Medemblikker ondernemers hun winkels vaker en langer openen.

Lees meer