Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Westfriese ondernemers en politici met elkaar in debat

01 februari 2018

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen weer plaats. In aanloop daarvan debatteren ondernemers en politici in het Ondernemersdebat West-Friesland over de toekomst van de regio.

Onder leiding van nieuwslezer en ondernemer Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen in de debatten belangrijke kwesties voor ondernemers aan bod. Van lokale kwesties tot aan regionale onderwerpen zoals infrastructuur of economische groei. Hij ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van stellingen. Er wordt gediscussieerd maar ook is er ruimte voor één-op-één debatten.

Ondernemersverenigingen

Ook de Westfriese Bedrijvengroep en Ondernemers Club Westfriesland werken mee aan de debatten. De inhoudelijke input voor lokale onderwerpen is afkomstig van ondernemersverenigingen zoals de Hoornse Ondernemers Federatie, Businessclub Venhuizen en Bedrijvengroep Stede Broec.

Data

Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Drechterland (met de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in Medemblik op dinsdag 13 maart en in de gemeente Koggenland (samen met de gemeente Opmeer) op woensdag 14 maart.

Nieuwsgierig of wil jij je aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Van zzp'er naar werkgever: een grote stap


Wat kan je als (startende) ondernemer leren van Ajax?


Lees meer

Nieuws

Record aantal nieuwe bedrijven in 2019

Het jaar 2019 sloot af met ruim 2 miljoen ondernemingen. Daarvan zijn er ruim 1,3 miljoen zzp'er.

Ben jij die horeca ondernemer die een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken?

Regio Westfriesland is op 9 en 10 juni 2020 gastheer van het VNG Jaarcongres. Een onderdeel van het congres is een diner op dinsdag 9 juni 2020. De regio zet hiervoor een aanbesteding uit. De regio zoekt een ondernemer die een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken.

Lees meer