Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ontwikkelingsbedrijf NHN wil ondernemers beter ondersteunen bij financiering

29 juni 2017

Om bedrijven uit de regio te ondersteunen op financieel gebied slaan Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) en twee adviesbureaus de handen ineen. Door de financieringsmogelijkheden uit te breiden zou het makkelijker moeten worden voor ondernemers uit de regio om te groeien en te innoveren.

Dat meldde NHN afgelopen dinsdag. Het is voor ondernemers vaak moeilijk om aan financiering te komen om te kunnen innoveren of door te kunnen groeien: leningen bij banken worden niet altijd gemakkelijk verstrekt. Het geld is echter wel nodig om door te kunnen groeien. Ondernemers weten vaak de weg niet naar publieke of private financieringsmogelijkheden, subsidies of fondsen, of weten niet hoe ze deze aan moeten wenden.

Ondersteuning

Samen met PNO Consultants en KplusV wil Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord de weg naar financiering gemakkelijker maken. Door ondernemers uit de regio Noord-Holland Noord te ondersteunen en begeleiden bij het vinden van financiering, wordt het makkelijk voor hen om te groeien en te innoveren.

Lees meer op NHN.nl.

agenda

Data ophalen ...