Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemersontbijt op vrijdag 17 november

07 november 2017

Wil je als (startende) ondernemer netwerken met collega ondernemers uit de regio Hoorn en omstreken? Meld je dan aan voor het Ondernemersontbijt op vrijdag 17 november aanstaande op het stadhuis in Hoorn.

Op 17 november 2017 is het de Dag voor de ondernemer. De gemeente Hoorn nodigt Westfriese ondernemers uit om aan te sluiten bij het Ondernemersontbijt. Vanaf 7:30 uur ben je van harte welkom op het stadhuis waarbij je wordt ontvangen met koffie, thee en een croissantje. Om 7:45 uur heet wethouder Ben Tap iedereen welkom, waarna sector- en regio econoom van de ING Rico Luman een interessante presentatie geeft over de economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord en Hoorn.

Presentatie en ontbijt

Om 8:10 uur geeft innovator Harry Bijl een presentatie over het profileren van jouw bedrijf. Hoe onderscheid je jezelf? Hoe maak je de beste keuzes en haal je het beste uit jezelf? Ten slotte is vanaf 8:30 uur het ontbijt in de foyer.

Wil je mee doen? Meld je aan vóór 10 november via ondernemersontbijt2017@hoorn.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Bijeenkomst voor ondernemers over ondermijning

Op woensdag 28 november 2018 organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met de politie en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) een themabijeenkomst. De avond staat in het teken van de gevolgen van georganiseerde criminaliteit en ondermijning voor ondernemers.

Medemblikker ondernemers mogen langer hun winkels openen

De gemeenteraad van Medemblik heeft op donderdag 1 november ingestemd met het voorstel om het detailhandelsbeleid en de winkeltijdenverordening te vernieuwen. Met de nieuwe verordening mogen Medemblikker ondernemers hun winkels vaker en langer openen.

Lees meer