Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemersontbijt op vrijdag 17 november

07 november 2017

Wil je als (startende) ondernemer netwerken met collega ondernemers uit de regio Hoorn en omstreken? Meld je dan aan voor het Ondernemersontbijt op vrijdag 17 november aanstaande op het stadhuis in Hoorn.

Op 17 november 2017 is het de Dag voor de ondernemer. De gemeente Hoorn nodigt Westfriese ondernemers uit om aan te sluiten bij het Ondernemersontbijt. Vanaf 7:30 uur ben je van harte welkom op het stadhuis waarbij je wordt ontvangen met koffie, thee en een croissantje. Om 7:45 uur heet wethouder Ben Tap iedereen welkom, waarna sector- en regio econoom van de ING Rico Luman een interessante presentatie geeft over de economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord en Hoorn.

Presentatie en ontbijt

Om 8:10 uur geeft innovator Harry Bijl een presentatie over het profileren van jouw bedrijf. Hoe onderscheid je jezelf? Hoe maak je de beste keuzes en haal je het beste uit jezelf? Ten slotte is vanaf 8:30 uur het ontbijt in de foyer.

Wil je mee doen? Meld je aan vóór 10 november via ondernemersontbijt2017@hoorn.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Eenmanszaken krijgen nieuw btw-nummer vóór 2020

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

Aantal bedrijven in 2018 met 5% gegroeid

Het aantal bedrijven is gegroeid tot 1,9 miljoen in 2018. Dat is zo'n 5% meer ten opzichte van 2017. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel, die in de Data over de bedrijvendynamiek 2018 zijn gepubliceerd.

Lees meer