Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemersontbijt op vrijdag 17 november

07 november 2017

Wil je als (startende) ondernemer netwerken met collega ondernemers uit de regio Hoorn en omstreken? Meld je dan aan voor het Ondernemersontbijt op vrijdag 17 november aanstaande op het stadhuis in Hoorn.

Op 17 november 2017 is het de Dag voor de ondernemer. De gemeente Hoorn nodigt Westfriese ondernemers uit om aan te sluiten bij het Ondernemersontbijt. Vanaf 7:30 uur ben je van harte welkom op het stadhuis waarbij je wordt ontvangen met koffie, thee en een croissantje. Om 7:45 uur heet wethouder Ben Tap iedereen welkom, waarna sector- en regio econoom van de ING Rico Luman een interessante presentatie geeft over de economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord en Hoorn.

Presentatie en ontbijt

Om 8:10 uur geeft innovator Harry Bijl een presentatie over het profileren van jouw bedrijf. Hoe onderscheid je jezelf? Hoe maak je de beste keuzes en haal je het beste uit jezelf? Ten slotte is vanaf 8:30 uur het ontbijt in de foyer.

Wil je mee doen? Meld je aan vóór 10 november via ondernemersontbijt2017@hoorn.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Record aantal nieuwe bedrijven in 2019

Het jaar 2019 sloot af met ruim 2 miljoen ondernemingen. Daarvan zijn er ruim 1,3 miljoen zzp'er.

Ben jij die horeca ondernemer die een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken?

Regio Westfriesland is op 9 en 10 juni 2020 gastheer van het VNG Jaarcongres. Een onderdeel van het congres is een diner op dinsdag 9 juni 2020. De regio zet hiervoor een aanbesteding uit. De regio zoekt een ondernemer die een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken.

Lees meer