Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Jongeren kunnen onderneming starten tijdens de vakantie

05 juli 2017

Nu de zomervakantie nadert, denken veel jongeren na over een vakantiebaantje. Er zijn veel mogelijkheden, maar dat het ook anders kan bewijst het project ZomerOndernemer. Dit project, op initiatief van gemeente Hoorn, geeft jongeren de kans om te ervaren hoe het is om te ondernemen.

Project ZomerOndernemer

ZomerOndernemer is een project voor jongeren tussen de 15 en 24 jaar. Onder begeleiding van de trainers Rob van Loon en Sylvia Bakker starten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvangen een startkapitaal en zijn verzekerd. Het project duurt zes weken en begint met een driedaagse training. Daarna zijn de jongeren wekelijks te gast bij ervaren ondernemers en bekende organisaties in de
regio. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij de jonge ondernemers hun bedrijf presenteren voor een groot publiek.

Landelijk actief

Het project van Stichting The New Entrepreneur bestaat al sinds 2010. Het doel van het project is het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Gratis deelname

Dankzij de steun van landelijke en regionale sponsoren is deelname aan het project kosteloos. Het enige wat deelnemers nodig hebben is een bedrijfsidee. Er is zelfs ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Deelnemers mogen maximaal twee terugkomdagen missen.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.zomerondernemer.nl. Kijk hier voor de data en tijden in West-Friesland.

agenda

Data ophalen ...
Starter
in beeld
Het Influencer Bureau
“Influencer marketing is het nieuwe mond-tot-mond reclame anno 2019”
Lees meer