Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
07  december 2020

Webinar Start een eigen bedrijf

Westfriesland, Online webinar

19.00 tot 22.00 uur

         
 

Denk je na over het starten van eigen bedrijf of ben je net gestart? Weet je niet waar je moet beginnen of waar je allemaal rekening mee moet houden? Volg het gratis webinar Start een eigen bedrijf. Laat je informeren en inspireren en krijg antwoord op jouw vragen. De belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf worden besproken. Het webinar biedt je een solide basis voor jouw onderneming.
Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • de ondernemer;
  • ondernemingsplan;
  • rechtsvorm;
  • bedrijf en markt;
  • voorkomen van risico's;
  • handelsnaam en inschrijving bij KvK en Belastingdienst;
  • etc.

Dit webinar is GRATIS voor inwoners uit West-Friesland en wordt je aangeboden door de Westfriese gemeenten.

Tijdstip webinar

Het webinar begint om 19.00 uur en duurt maximaal 2 uur. Joeri Goede, startersadviseur bij het Startersloket, geeft het webinar. Er is tijdens het webinar gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Zo verkoop je kennis!


12 tips voor een waardevolle blog


Lees meer

Nieuws

De belangrijkste highlights prinsjesdag 2020

Het kabinet heeft ons uit monde van koning Willem Alexander op de hoogte gebracht van de belangrijkste wijzigingen voor jou als (startende) ondernemer. Hieronder lees je een overzicht m.b.t. de belangrijkste wijzigingen.

Coronasteun voor zzp'ers blijft, maar wel met vermogenstoets

Er komt een nieuw steunpakket van het kabinet voor bedrijven en zelfstandigen die door de coronacrisis in zwaar weer zitten. Volgens Haagse bronnen wordt de steunregeling voor zzp'ers ('Tozo') verlengd, maar gaat daar behalve een partnertoets ook een vermogenstoets gelden: dat betekent dat zzp'ers niet in aanmerking komen voor steun als ze meer dan een bepaald bedrag aan eigen geld hebben.

Lees meer