Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
08  april 2019

Startersevenement regio Waterland

Waterland, Burggolf, Golfresort De Purmer, Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer

         
 

Ben je ondernemer of denk je hier al enige tijd over na? Dan mag je deze avond niet missen. Wij zetten de deuren open voor voor jou als oriënterende en startende ondernemer. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren.

Je bent van harte uitgenodigd!

Datum en locatie

Maandag 8 april 2019
BurgGolf, Golfresort De Purmer: Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Programma

 • 19:00 uur       Inloop
 • 19:30 uur       Welkom
 • 19:45 uur       Workshopronde 1
 • 20:30 uur       Pauze en netwerkcafé
 • 20:45 uur       Workshopronde 2
 • 21:30 uur       Afsluiting en netwerkcafé
 • 22:30 uur       Einde

Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en ga in gesprek met andere (startende) ondernemers.

Workshops

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico's?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Nieuwsgierig welke workshops je kunt volgen?  Maak een keuze uit onderstaande workshops en meld je aan.

Groeistrategieën voor een vliegende start met je bedrijf

Hoe onderscheid jij je in een volle markt? Hoe kom je aan klanten? Hoe zorg je dat je bedrijf groeit? In deze workshop leert Mirjam van Gaalen je hoe je het fundament van je bedrijft legt en worden een aantal groei- en marketingstrategieën besproken.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist? Hoe trek jij klanten aan met je website en social media? Mariëlle de Munnik vertelt je hoe je jouw website inricht om bezoekers te overtuigen om klant te worden. En ze geeft je tips over de inzet van social media, waar je direct mee aan de slag kan.

Goede start met belastingen!
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Je krijgt informatie en tips over btw en inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst
Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uurtarief vraagt? Gebruik jij wel slimme prijzen? En wil jij meer winst maken? Linda Kramer van Bruisend in Bedrijf vertelt je over prijsbepaling en prijspsychologie. Ze geeft je tips hoe jij die prijs van je klant krijgt die je ook daadwerkelijk wil hebben. Na deze kennissessie weet jij hoe jouw klant ‘ja’ zegt tegen jouw product of dienst zonder dat de prijs er toe doet.

Ronde 1
Workshop 1 - Groeistrategieën voor een vliegende start met je bedrijf
Workshop 2 - Hoe presenteer jij je online als ondernemer?

Ronde 2
Workshop 3 - Goede start met belastingen
Workshop 4 - Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops. 

Let op: maar één optie selecteren bij het kiezen van de workshops!

Partners

Aanmeldformulier Startersevenement

Om jou als (startende) ondernemer verder te begeleiden richting het ondernemerschap word je na afloop van het evenement geïnformeerd over relevante activiteiten in de regio van de partners van het evenement.

Blog

Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Ontdek hoe je in 7 stappen effectiever gaat ondernemen


Lees meer

Nieuws

Aantal bedrijven in 2018 met 5% gegroeid

Het aantal bedrijven is gegroeid tot 1,9 miljoen in 2018. Dat is zo'n 5% meer ten opzichte van 2017. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel, die in de Data over de bedrijvendynamiek 2018 zijn gepubliceerd.

Eenmanszaken krijgen nieuw btw-nummer vóór 2020

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

Lees meer