Begeleiding bij ondernemerschap vanuit uitkering of dreigende werkloosheid

Wil je een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering? Of dreig je werkloos te worden en overweeg je ondernemer te worden? Toekomstpro(o)f is van toepassing op iedereen die zijn baan kwijt is of dreigt kwijt te raken. Vul in dat geval onderstaand aanmeldingsformulier in. Het traject van begeleiding en ondersteuning begint altijd met een persoonlijke kennismaking met een begeleider in jouw regio. Jouw situatie wordt besproken, in gezamenlijkheid wordt bepaald waar jij behoefte aan hebt en vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld. Hiermee wordt de basis gelegd voor jouw toekomst op de arbeidsmarkt. Ook daarna blijven we je op maat ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Wanneer wij jou helpen bij de realisatie van jouw ondernemersplannen, ontvang je:

Intensieve en persoonlijke begeleiding bij de realisatie van jouw ondernemersdroom.

Toegang tot het netwerk van coaches en specialisten van Stichting Startersloket.

Inzicht in en advies in de haalbaarheid van jouw plannen.

Advies en ondersteuning bij om- of bijscholing, afgestemd op jouw behoefte en situatie.

Wanneer kun je bij Toekomstpro(o)f terecht?

Toekomstpro(o)f biedt je ondersteuning als je op zoek bent naar naar nieuw werk of rondloopt met ondernemersplannen. Als je nu werkloos bent, maar ook als je nog een baan hebt. Onze specialisten staan voor jou klaar. Dreigt er bijvoorbeeld een reorganisatie waardoor je baan op de tocht staat? Ook dan kun je terecht bij Toekomstpro(o)f.

Aanmelden

Ben jij of ken jij een startende ondernemer die een ondernemingsplan moet schrijven voor bijvoorbeeld het UWV? Vul dan direct onderstaand contactformulier is. Binnen twee werkdagen ontvang je een bericht van jouw aanmelding, waarna er contact met jou wordt opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

Toekomstpro(o)f is onderdeel van de steunpakketten van de overheid

Om grootschalige werkloosheid te voorkomen, investeert de overheid al sinds het begin van de coronacrisis veel in steunpakketten voor bedrijven en medewerkers. Uitgebreide werk-naar-werkbegeleiding is daar een onderdeel van. Door het hele land worden 35 zogenaamde regionale mobiliteitsteams opgericht, waarin vakbonden, werkgeversorganisaties, het UWV, gemeenten en opleidingsinstellingen samenwerken om mensen aan nieuw werk te helpen. Toekomstpro(o)f is hier een onderdeel van. Daarom wordt alle begeleiding en (om)scholing gefinancierd door de overheid.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op via info@startersloket.nl of bel 085-4881233.

Aanmelden Toekomstpro(o)f

Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in.
Alleen invullen indien een andere uitkering dan WW