Wij zijn gespecialiseerd in het thema ondernemerschap en fungeren als onafhankelijk kennispartner van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en vakbond De Unie. Vanuit het hele land worden onze interventies succesvol ingezet.

Kruispunt

Veel startende en gevestigde ondernemers staan momenteel op een kruispunt en moeten belangrijk keuzes maken:

Ga je jouw ondernemersdroom realiseren?

Wil je door met je bedrijf en deze toekomstbestendig maken?

Wil door met je bedrijf maar moet jij jezelf en/of je bedrijf versterken?

Wil je ondernemer blijven maar wel iets anders gaan doen?

Bij het beantwoorden van dit soort vragen is het belangrijk om advies van anderen te vragen en te krijgen. Steun bij deze (her)oriëntatie en doorontwikkeling is beschikbaar in diverse vormen. Van persoonlijke coaching en begeleiding tot bij- en/of omscholing.

Ons aanbod

Het ondernemerschap is een mooie manier om zelfstandig inkomen te genereren. Succesvol ondernemerschap vraagt echter wel om een goede voorbereiding. Vanuit het Startersloket bieden wij, via de menukaart, drie trajecten aan om (startende) ondernemers te begeleiden:

1. Ondernemen iets voor mij?

Kandidaat krijg inzicht in de sterke en zwakke punten als ondernemer en ontdekt of het ondernemerschap bij hem/haar past. Doorlooptijd: 4 weken

2. Starten met een ondernemingsplan

Kandidaat schrijft in 6 weken met behulp van onze online tool en individuele coaching zijn/haar eigen ondernemingsplan. Doorlooptijd: 6 weken

3. Ondernemerstraject 'intensief'

Kandidaat wordt in de eerste fase als ondernemer geholpen door onze specialisten. Gedurende dit buddytraject, stemmen we de individuele coachingsbehoefte af en werken we aan een levensvatbaar en toekomstbestendig bedrijf. Doorlooptijd 6 maanden

Trajectkeuze

Zoals aangeven tref je ons aanbod ook in de landelijke menukaart die speciaal is ontwikkeld voor alle coaches binnen de RMT's. Meer informatie is bij ons op aanvraag beschikbaar en ook maatwerk is bespreekbaar. Heb je een kandidaat die ondernemer is of het ondernemerschap overweegt? Neem dan contact met ons op via info@startersloket.nl of bel 085-4881233.

Twijfel je over het in te zetten traject raadpleeg dan onze handige keuzetool onderaan dit bericht. Wij denken uiteraard ook graag persoonlijk met je mee om te komen tot de beste keuze. Na de juiste keuze gaan we gelijk aan de slag. Op basis van onze intake koppelen we de kandidaat aan een ondernemerscoach en kan de begeleiding van start. De begeleiding is in de basis volledig digitaal.

Toekomstpro(o)f

Onze dienstverlening is onderdeel van het project Toekomstpro(o)f. Toekomstpro(o)f is een initiatief van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en De Unie. Met gebundelde krachten helpen we mensen in Nederland aan een passende toekomst. Dit kan een nieuwe baan zijn en/of de stap van naar het ondernemerschap. Stichting Startersloket ondersteunt deelnemers, binnen alle 35 regionale mobiliteitsteams, bij het in kaart brengen en de realisatie van de ondernemersdroom.

"Maak nu werk van jouw toekomst!"

Ben jij op zoek naar ondersteuning?

Ben jij van plan te starten als ondernemer of ben jij al langer actief als zelfstandige en zoek je een klankbord om jouw bedrijf een boost te geven? Ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Vragen

Heb je vragen of wil je kennis met ons maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons via 085-4881233.

Contactformulier