Toekomstpro(o)f

De dienstverlening van Sichting Startersloket is onderdeel van het project Toekomstpro(o)f. Toekomstpro(o)f is een initiatief van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en vakbond De Unie. Met gebundelde krachten helpen we mensen in Nederland aan een passende (arbeids)toekomst. Dit kan een nieuwe baan zijn en/of de stap naar het ondernemerschap.

Stichting Startersloket ondersteunt deelnemers, binnen alle 35 regionale mobiliteitsteams, op het gebied van ondernemerschap. Lees hieronder wat we kunnen betekenen voor zowel de startende- als de gevestigde ondernemer. Ons aanbod tref je ook in de zogeheten menukaart die special is ontwikkeld voor alle coaches binnen de RMT's.

Startende ondernemer

Wij helpen mensen op weg die nadenken over het ondernemerschap. We hebben verschillende begeleidingstrajecten om tot de juiste inzichten en beslissingen te komen. Wij helpen kandidaten graag bij:

het ontdekken of iemand beschikt over de juiste ondernemerskwaliteiten.

het bepalen of het ondernemerschap de best passende arbeidsvorm is.

het schrijven van een compleet ondernemingsplan.

het feitelijk opstarten van een eigen onderneming.

In onderling overleg en op basis van de specifieke situatie en behoefte wordt er gekozen voor de best passende begeleidingsvorm. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Download dan hier het informatieblad 'Aanbod startende ondernemer'.

Gevestigde ondernemer

Wij helpen gevestigde ondernemers die nadenken over heroriëntatie en/of bedrijfsontwikkeling. Het startersloket heeft een programma ontwikkeld onder de naam Spiegel je business. Met dit programma helpen we ondernemers die:

beter inzicht willen hebben in hun ondernemerskwaliteiten en -eigenschappen.

hun bedrijf willen verbeteren en toekomstbestendig willen maken.

in de rol als ondernemer op zoek is naar nieuwe passende uitdagingen.

door het ontbreken van specifieke kennis niet kunnen doorgroeien. 

In onderling overleg en op basis van de specifieke situatie en behoefte wordt er gekozen voor de best passende begeleidingsvorm. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Download dan hier het informatieblad 'Aanbod gevestigde ondernemer'.

"'Het Startersloket is gespecialiseerd in het thema ondernemerschap en fungeert als onafhankelijk kennispartner van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en vakbond De Unie'"

Trajectkeuze

Wij denken graag persoonlijk met je mee om te komen tot de best passende begeleidingsvorm voor jouw kandidaat. Twijfel je nog over het in te zetten traject raadpleeg dan hier onze keuzetool. Na de juiste keuze kunnen we gelijk aan de slag. Op basis van een uitgebreide intake koppelen we de kandidaat vervolgens aan de juiste ondernemerscoach en kan de begeleiding van start. Deze begeleiding is in de basis volledig digitaal.

Meer weten?

Heb je nog vagen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op info@startersloket.nl of bel 085-4881233. Ook kan je onderstaande contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

Contactformulier