Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

De juiste begeleiding bij zelfstandig ondernemenschap

Stichting Startersloket ondersteunt landelijk de Regionale Mobiliteitsteams (RMT) bij de begeleiding van mensen die gaan ondernemen, die het ondernemerschap willen onderzoeken of al ondernemer zijn. Het Startersloket is gespecialiseerd in het thema ondernemerschap en is partner van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en De Unie. Inmiddels hebben wij, via onder andere UWV ’s en vakbonden, diverse kandidaten begeleid om te komen tot succesvol ondernemerschap.

individuele toekomstgerichte begeleiding

Ons aanbod

Het ondernemerschap is een mooie manier om zelfstandig inkomen te genereren. Succesvol ondernemerschap vraagt echter wel om een goede voorbereiding. Vanuit het Startersloket bieden wij, via de menukaart, drie trajecten aan om (startende) ondernemers te begeleiden:

1. Ondernemen iets voor mij?

Kandidaat krijg inzicht in de sterke en zwakke punten als ondernemer en ontdekt of het ondernemerschap bij hem/haar past. Doorlooptijd: 4 weken

2. Starten met jouw ondernemingsplan

Kandidaat schrijft in 6 weken met behulp van onze online tool en individuele coaching zijn/haar eigen ondernemingsplan. Doorlooptijd: 6 weken

3. Ondernemingsplan intensief

Kandidaat schrijft in 6 weken met behulp van onze online tool en individuele coaching zijn/haar eigen ondernemingsplan. In de eerste zes maanden als ondernemer wordt de kandidaat vervolgens individueel begeleid om te komen tot een succesvolle bedrijfsvoering. Doorlooptijd 6 weken + 6 maanden

Trajectkeuze

Zoals aangeven tref je ons aanbod ook in de landelijke menukaart die speciaal is ontwikkeld voor alle coaches binnen de RMT's. Meer informatie is bij ons op aanvraag beschikbaar en ook maatwerk is bespreekbaar. Heb je een kandidaat die ondernemer is of het ondernemerschap overweegt? Neem dan contact met ons op via info@startersloket.nl of bel 085-4881233.

Twijfel je over het in te zetten traject raadpleeg dan onze handige keuzetool onderaan dit bericht. Wij denken uiteraard ook graag persoonlijk met je mee om te komen tot de beste keuze. Na de juiste keuze gaan we gelijk aan de slag. Op basis van onze intake koppelen we de kandidaat aan een ondernemerscoach en kan de begeleiding van start. De begeleiding is in de basis volledig digitaal.

Toekomstpro(o)f

Onze dienstverlening is onderdeel van het project Toekomstpro(o)f. Toekomstpro(o)f is een initiatief van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en De Unie. Met gebundelde krachten helpen we mensen in Nederland aan passend werk. Toekomstpro(o)f wordt door overheid gefinancierd en is bedoeld om iedereen die sinds de coronacrisis, zijn baan kwijt is of dreigt kwijt te raken door middel van individuele begeleiding te helpen aan een nieuw toekomstperspectief. Dit kan een nieuwe baan zijn en/of de stap van werk naar ondernemerschap. Stichting Startersloket helpt de deelnemers, via de 35 regionale mobiliteitsteams, aan een toekomst als ondernemer.

Vragen

Heb je vragen of wil je kennis met ons maken? Neem gerust contact met ons op via bovengenoemde contactgegevens of vul onderstaand contactformulier in.

Kandidaten

Ben jij ondernemer of van plan te starten als ondernemer? Ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Contactformulier

Startersloket werkt samen met

Lees meer

agenda

Data ophalen ...

Blog

Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Lees meer

Nieuws

Miljoenennota 2023: dit zijn de gevolgen van Prinsjesdag 2022 voor jou als ondernemer

De miljoenennota heeft slecht nieuws voor (startende) ondernemers. Zij lezen dat de zelfstandigenaftrek, voor het vierde jaar op rij, verder wordt versoberd. Dit betekent in eerste instantie een koopkrachtverslechtering voor deze grote groep Nederlanders.

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2022

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer