Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Heroriëntatie ondernemerschap

Per 1oktober 2021 zijn bijna alle steunmaatregelen vervallen voor ondernemers. De Tozo, Tonk en TVL zijn niet meer beschikbaar, echter veel ondernemers kunnen nog wel de nodige ondersteuning gebruiken.

Veel startende en gevestigde ondernemers staan momenteel op een kruispunt en moeten belangrijk keuzes maken:

  • Ga je jouw ondernemersdroom realiseren?
  • Wil je door met je bedrijf en deze toekomstbestendig maken?
  • Wil door met je bedrijf maar moet jij jezelf en/of je bedrijf versterken?
  • Wil je ondernemer blijven maar wel iets anders gaan doen?

Bij het beantwoorden van dit soort vragen is het belangrijk om advies van anderen te vragen en te krijgen. Steun bij deze (her)oriëntatie en doorontwikkeling is beschikbaar in diverse vormen. Van persoonlijke coaching en begeleiding tot bij- en/of omscholing.

Stichting Startersloket

Stichting Startersloket is gespecialiseerd in het begeleiden van zowel startende als gevestigde ondernemers. Bij ons vind je alle expertise onder één dak. We kunnen je dan ook als geen ander helpen met jouw ondernemersvragen. Wil je als ondernemer je bedrijf klaar maken voor de toekomst of bijvoorbeeld vanuit loondienst of uitkering een bedrijf starten? Onze deskundige adviseurs en coaches staan voor je klaar.

Werkwijze

Heb je hulp nodig bij het maken van keuzes op het gebied van werk en/of ondernemerschap? Meld je dan bij 1 van de regionale mobiliteitsteams. Hier kun je zien war jij in jouw regio terecht kan.

Via het regionale mobiliteitsteam kom je in contact met jouw persoonlijke begeleider en stel je samen een mobiliteitsplan op. Onderdeel van dit plan kan coaching, scholing en/of advies zijn op het gebied van ondernemerschap.

Ons aanbod

Coaching is maatwerk en ieder persoon heeft andere specifieke behoeften. Onze begeleiding begint dan ook altijd met een persoonlijke intake waarna er vervolgens gekeken wordt naar de juist vorm van coaching en advies. Hieronder lees je meer over onze beschikbare diensten voor de de startende en de gevestigde ondernemer.

startende ondernemer

gevestigde ondernemer

Routekaart 'Heroriëntatie ondernemerschap'

Download hieronder onze routekaart waarin je in één oogopslag inzicht krijgt in de beschikbare diensten.

Nieuws

27.500 aanvragen voor laatste NOW-periode

Zo'n 27.500 werkgevers hebben bij het UWV een aanvraag ingediend voor de laatste periode van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Aanvragen kon tot middernacht. 21.000 aanvragers hebben al te horen gekregen dat ze een voorschot krijgen.

Financiële steun voor nachthoreca met de VLN

Horecaondernemers die worden getroffen door de nachtsluiting, kunnen in het vierde kwartaal van 2021 subsidie krijgen voor de vaste lasten.

Lees meer