Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Partners Startersevenementen

Partners Startersevenementen

Rabobank Waterland en Omstreken is actief en betrokken in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Een bank die verbindt met hoofd, hart en handen.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Purmerend? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente of kijk op onze website.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Beemster? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Met meer dan honderd leden zijn wij een bruisende en actieve organisatie. Wij bieden alle ondernemers die wonend, werkend of actief zijn in de Beemster veel mogelijkheden tot netwerken.

Wij komen op verschillende manieren op voor de belangen van onze leden en organiseren onder andere netwerkborrels, bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten in informele sfeer. Onze ledenvergadering vindt twee keer per jaar plaats.

Op de website vindt je uitgebreide informatie over onze vereniging, het bestuur en onze activiteiten.

Verbeteren van het ondernemers- klimaat in de Purmerendse Regio door middel van collectieve belangenbehartiging, netwerken en kennis overdracht. Wil je meer weten over de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), bezoek dan de website.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Waterland? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in bij de gemeente.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Landsmeer? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in bij de gemeente.

Ondernemend Waterland verbindt, verbetert en versterkt Waterland. We zijn een community van betrokken Waterlandse ondernemers die zich met passie inzet.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Edam Volendam? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Het Startersloket ondersteunt gemeenten en het bedrijfsleven bij het creëren van een gezond ondernemersklimaat. Hierbij fungeert het Startersloket als verbindende factor tussen de overheid, bedrijfsleven en het onderwijs.

Het doel van het Startersloket is het succesvol op weg helpen van startende ondernemers.

De BVL faciliteert in het samenbrengen van ondernemers met als doel het delen van informatie en ervaring. Dit leidt tot een verrijking van contacten.

Interpolis is de verzekeraar voor ondernemers. Ons motto is: "Alles verzekeren is geen oplossing".

Rabobank Amersfoort Eemland is actief en betrokken in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Een bank die verbindt met hoofd, hart en handen.

Rabobank Kop van Noord-Holland is actief en betrokken in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Een bank die verbindt met hoofd, hart en handen.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Den Helder? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Hollands Kroon? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Schagen? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.