Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Over ons

Wat is het het Startersloket en wie zitten er achter? Lees hier meer over ons.

Wat is het Startersloket?

Het Startersloket is een initiatief van Joeri Goede (starten.nl) en Martijn Pennekamp (ikwordzzper.nl). Het Startersloket is in het leven geroepen om startende ondernemers in de regio beter voorbereid te laten starten. 

Doel van het Startersloket

Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Het begint met een hoop onderzoek doen en daar komen veelvragen bij kijken: wat komt er op mij af als ik begin? Welke regels en wetten zijn er en hoe kan de gemeente mij als ondernemer helpen? Het zijn slechts voorbeelden van vragen die veel starters bezig houden. Het Startersloket biedt deze (aspirant) ondernemers de helpende hand.

Regionale evenementen en praktische informatie

Het Startersloket treedt op als vraagbaak voor (oriënterende) starters in de regio en geeft antwoord op alle vragen met betrekking tot het ondernemerschap. Dat kan online door middel van relevante kennisartikelen, nieuws of ondernemersverhalen uit de regio, gratis downloads, artikelen over regionale regelgeving en handige rekentools. Door middel van een regionale agenda kunnen de starters ook evenementen en trainingen in de regio bijwonen, die samen met relevante regionale kennispartners worden gegeven.

Ons team bestaat uit:

Joeri Goede

Joeri is initiatiefnemer van het Startersloket en is hét aanspreekpunt van het loket. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer. Joeri onderzoekt regionale samenwerkingen en geeft regelmatig workshops en trainingen aan starters in de regio.

 |  |  0228 - 755 828

 

Martijn Pennekamp

Martijn is mede-initiatiefnemer van het Startersloket. Alweer zeven jaar geleden startte hij als zzp'er met zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl, naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

 |  |  0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap bij het Startersloket. Heb je als lid een vraagstuk of wil je advies over een bepaald onderwerp? Dan is Janneke degene die je op weg helpt. Ook organiseert zij diverse startersevenementen. Ga jij naar een van de workshops of trainingen van het Startersloket? Zeker weten dat je Janneke treft!

 |   0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt het Startersloket middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

 |  |  0228 - 755 828

Marijke Adema

Marijke is onze redacteur en contentmanager. Met haar journalistieke achtergrond onderhoudt ze op Startersloket.nl het nieuws, de blogs, kennisbank, social media en interviewt ze 'Starters in Beeld' om jou als zzp'er beter op weg te helpen.

 |  |  0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie zorgt dat de marketingactiviteiten van onze platformen in goede banen worden geleid. Verder houdt ze onze social mediakanalen en campagnes in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

| |  0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is een administratieve duizendpoot en is ons commercieel medewerker. Colinda is een kei in het coördineren van onze administratie en die van andere platformen zoals de ZZP Boekhoudbundel. Ook verzorgt Colinda de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Dankzij haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team!

 |   0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

 |  |  0228 - 755 828

Janine Moddermann

Janine is onze social mediamarketeer en een alleskunner op het gebied van online campagnes, leadgeneratie en marketingstrategieën. Zij weet het online bereik en de zichtbaarheid van ons en onze partners te vergroten. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de vormgeving van onze whitepapers en downloads.

 |  |  0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op Startersloket.nl nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

 |  |  0228 - 755 828

Starter
in beeld
Jolien Harders (32)
personaliseert kinderboeken
Lees meer