Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Gratis ontwikkeladvies voor werknemers van 45+

Met ingang van 28 december 2018 heeft minister Koolmees de richtlijnen voor het uitvoeren van een ontwikkeladvies verruimd. Dit betekent dat iedere werkende ouder dan 45 jaar, in aanmerking komt voor een gratis ontwikkeladvies.

Hoe werkt het?

Je bent werknemer, je hebt leuke collega's en doet werk waar je goed in bent. Maar je wordt een jaartje ouder en de veranderingen in de samenleving en op het werk blijven doorgaan. Denk je nog wel eens terug aan hoe het tien of vijftien jaar geleden was? Waarschijnlijk niet meer te vergelijken met nu.

Gratis ontwikkeladvies

Vraag jij je wel eens af hoe jouw huidige baan er over tien jaar uit zal zien? Kun je en wil je dit werk tot jouw AOW-leeftijd volhouden? Om hier achter te komen kan je nu als werknemer van 45 jaar of ouder, een gratis ontwikkeladvies aanvragen. Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe houd je plezier in je werk?
  • Zou je misschien een andere baan willen of wil je bijvoorbeeld gaan ondernemen?
  • Wat zijn dan de mogelijkheden?
  • En welke stappen moet je dan nemen?

Ontwikkeladvies

Het Ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving mét een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Je bepaalt zelf of jij jouw werkgever hiervan op de hoogte brengt.

Deze regeling mag alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde coaches. Wij werken hiervoor samen met het Arboadviescentrum en willen dit graag aanbieden aan werknemers die ook graag willen onderzoeken of zelfstandig ondernemerschap bij ze past.

Indien het ondernemerschap kansen biedt voor jouw toekomst, dan heeft het Startersloket aansluitend op het ontwikkeladvies een breed pakket aan diensten om dit nader te verkennen. Samen werken we aan jouw ondernemersdroom.

Wat verwachten wij van jou?

  • Tijdsinvestering van minimaal vier gesprekken onder kantoortijd;
  • Gemotiveerde houding.

Vul hieronder jouw gegevens in en er wordt contact met je opgenomen door de specialisten van het Arboadviescentrum.

 

Terug naar: 'Outplacement'

Aanvraagformulier ontwikkeladviesNa het invullen van dit aanvraagformulier, zal er contact met je opgenomen worden door de specialisten van het Arboadviescentrum.

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over het Startersloket en wat wij doen? Benieuwd naar ons doel? Lees meer over ons.

In samenwerking met

Starter in beeld

In onze rubriek ‘Starter in beeld’ bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te vertellen. Waar liepen zij tegenaan bij het starten als zelfstandige? Welke tips zouden zij andere ondernemers mee willen geven en wat is volgens hun onmisbaar voor succesvol ondernemerschap?

Downloads

Download gratis whitepapers en andere handige documenten voor een vliegende start als ondernemer!