Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemen iets voor mij?

Wil jij weten of het zelfstandig ondernemerschap bij je past? Ben je uit het juiste ondernemershout gesneden om een succesvolle onderneming te starten? Met 'Ondernemen iets voor mij?' brengen we in kaart welke vaardigheden en eigenschappen aanwezig zijn en welke ontwikkeld moeten worden om als ondernemer succesvol te kunnen zijn.

Ben jij uit het juiste ondernemershout gesneden?

Ondernemen iets voor mij? is een individueel traject waarbij je gaat ontdekken of jij uit het juiste ondernemershout gesneden bent. Door middel van een ondernemersscan en persoonlijke adviesgesprekken krijg je een volledig beeld van jouw eigenschappen als ondernemer. Ook kijken we hoe je deze het eigenschappen het beste kunt inzetten en ontwikkelen om jouw ondernemersdroom te realiseren.

Advies op maat

Het traject Ondernemen iets voor mij? bestaat uit het invullen van een uitgebreide digitale vragenlijst. De uitkomsten hiervan verwerken we in een persoonlijke rapportage en bespreken we in twee individuele coachingsgesprekken. Ook is er gelegenheid om andere mensen te vragen naar hun kijk op jouw ondernemerskwaliteiten, dit heet 360 graden feedback.  

Uiteraard spiegelen we de resultaten ook aan de eventuele plannen die je hebt en kijken we vooruit naar de eerste stappen die gezet moeten gaan worden als je wilt gaan starten, welke kansen en risico’s er zijn en hoe je aan de slag kunt gaan met het opstellen van een ondernemingsplan.

Heb je vragen over het traject? Vul dan onderstaand contactformulier in of download de leaflet hieronder.


Terug naar: 'Outplacement'

Gratis en vrijblijvend meer weten?

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen/vragen:

Starter in beeld

In onze rubriek ‘Starter in beeld’ bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te vertellen. Waar liepen zij tegenaan bij het starten als zelfstandige? Welke tips zouden zij andere ondernemers mee willen geven en wat is volgens hun onmisbaar voor succesvol ondernemerschap?

Downloads

Download gratis whitepapers en andere handige documenten voor een vliegende start als ondernemer!

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over het Startersloket en wat wij doen? Benieuwd naar ons doel? Lees meer over ons.

Benieuwd naar het laatste nieuws?

Hier lees je het laatste nieuws voor jou als ondernemer in jouw regio!