Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Orientatie: Masterclass ondernemerschap

In deze masterclass komen onder andere duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, ontwikkeladvies en nog veel meer actualiteiten gericht op het functioneren en de toekomst van je werknemers aan bod. Veel werknemers willen zich waarschijnlijk ontwikkelen binnen hun huidige functie, anderen hebben mogelijk andere wensen. De kans is dan ook vrij groot dat er een aantal werknemers rondloopt met ideeën en plannen om ondernemer te worden.

De masterclass ondernemerschap geeft meer duidelijkheid en antwoord op vele ondernemersvragen!

Operatie appelboom

De masterclass ondernemerschap is geschikt voor oriënterende werknemers die meer willen weten over het ondernemerschap en een beeld willen krijgen hoe zij hun idee of droom kunnen omzetten in een succesvol eigen bedrijf.   

Werkwijze

In een groep van 10 tot maximaal 15 medewerkers wordt er aan de hand van ons unieke eigen “businessmodel” gewerkt aan de uitwerking de verschillende ideeën en ondernemersdromen. Theorie en praktijk gaan hand in hand en we werken gefaseerd aan de hand van presentaties, opdrachten en brainstorms aan een plan van aanpak, we noemen dit operatie appelboom!  

De masterclass wordt in company georganiseerd, maar kan in overleg ook op een externe locatie plaatsvinden. Het programma duurt ca. 6 uur verdeeld over de ochtend en middag.

Masterclass aanvragen of meer informatie?  Vul dan onderstaande contactformulier in, we nemen dan snel contact met je op.

Terug naar 'Outplacement'

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen/vragen:

Blogs

Inspiratie ontvangen of kennis opdoen? Lees interessante blogs van specialisten en kennispartners die jou op weg helpen als startende ondernemer!

Starter in beeld

In onze rubriek ‘Starter in beeld’ bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te vertellen. Waar liepen zij tegenaan bij het starten als zelfstandige? Welke tips zouden zij andere ondernemers mee willen geven en wat is volgens hun onmisbaar voor succesvol ondernemerschap?

Downloads

Download gratis whitepapers en andere handige documenten voor een vliegende start als ondernemer!

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over het Startersloket en wat wij doen? Benieuwd naar ons doel? Lees meer over ons.