Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Samenwerken met het Startersloket

Ondernemerschap speelt een steeds grotere rol binnen onze samenleving. In de afgelopen tien jaar is het aantal ondernemingen met maar liefst 52% gestegen. Er zijn nu 1,75 miljoen bedrijven, waarvan 80% een eenmanszaak is. In 2018 starten er in Nederland ruim 191.000 ondernemers. (bron: CBS).

Wil of moet jij als gemeente ook meer doen voor (startende) ondernemers en heb je daarbij ondersteuning nodig. Het Startersloket heeft inmiddels veel ervaring binnen verschillende regio's en helpen ook jouw gemeente graag op weg!

Een gezond ondernemersklimaat in uw gemeente

Ook in uw gemeente zal er hoogstwaarschijnlijk een toename zijn van het aantal ondernemers / zzp-ers. Naast bovenstaande aantallen denken we dat er zeker nog 3x zoveel mensen nadenken over het ondernemerschap.

Ondernemersklimaat

Deze ontwikkeling heeft natuurlijk ook invloed op het ondernemersklimaat binnen uw gemeente. Bedrijvigheid en ondernemerschap zijn belangrijk voor een gezonde economie. Dit is veelal de reden dat gemeentes aandacht willen besteden aan (startende) ondernemers. Het problemen is vaak het inzicht en de capaciteit om dit op de juiste wijze in te richten.

Wij van het Startersloket zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van deze doelgroep. Wij helpen gemeenten om (startende) ondernemers op de juiste manier te benaderen en te bedienen. Veelal zijn wij hierbij een praktisch verlengstuk van de reeds bestaande dienstverlening in het economisch en sociaal domein.  

Onze dienstverlening is uiteraard maatwerk en er zijn veel mogelijkheden. We gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de meest geschikt aanpak binnen uw gemeente.

Interesse of meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Terug naar Homepage

Neem contact met mij op

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen/vragen:

Starter in beeld

In onze rubriek ‘Starter in beeld’ bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te vertellen. Waar liepen zij tegenaan bij het starten als zelfstandige? Welke tips zouden zij andere ondernemers mee willen geven en wat is volgens hun onmisbaar voor succesvol ondernemerschap?

Blogs

Inspiratie ontvangen of kennis opdoen? Lees interessante blogs van specialisten en kennispartners die jou op weg helpen als startende ondernemer!

Downloads

Download gratis whitepapers en andere handige documenten voor een vliegende start als ondernemer!

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over het Startersloket en wat wij doen? Benieuwd naar ons doel? Lees meer over ons.