Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Samenwerking tussen Startersloket en gemeente Hollands Kroon

13 maart 2019

Vanaf maart 2019 slaan de gemeente Hollands Kroon en Stichting Startersloket de handen ineen om de (startende) ondernemer uit de regio beter te kunnen helpen.

Met deze nieuwe samenwerking hopen de gemeente en het Startersloket beter de vragen van (oriënterende) ondernemers te kunnen beantwoorden, zoals: wat komt er op mij af als ik begin? Welke wetten en regels gelden? Met welke belastingen krijg ik te maken en waar moet ik beginnen?

Online informatie

Het doel is om de (startende) ondernemer beter voor te bereiden met behulp van informatie zoals kennisartikelen, rekentools, downloads en nieuws. Alle informatie is 24/7 te raadplegen. (Startende) ondernemers uit de gemeente Hollands Kroon kunnen vanaf heden voor al hun ondernemersvragen contact opnemen met de specialisten van het Startersloket. Tijdens kantoortijd is het mogelijk om te bellen of chatten.

Meer weten over het Startersloket? Lees meer over ons.

Blog

Van zzp'er naar werkgever: een grote stap


Wat kan je als (startende) ondernemer leren van Ajax?


Lees meer

Nieuws

Nieuwe kleineondernemersregeling vanaf 1 januari 2020 van kracht

Kleine ondernemers en organisaties kunnen vanaf 1 januari 2020 zelf kiezen voor vrijstelling van de btw.

Inwoners vanuit bijstand begeleid naar zelfstandige ondernemerschap

 

In februari zijn 193 uitkeringsgerechtigden via een brief uitgenodigd om mee te doen aan een cursus om zelfstandig ondernemer te worden. Vijf inwoners hebben met behoud van uitkering deelgenomen aan de cursus 'Bijstand voor zelfstandigen-prestart' (Bbz-prestart). Deze cursus duurde een half jaar en drie dames doen op 10 juli examen met presentatie. Slagen zij hiervoor dan ontvangen zij de benodigde financiering om als ondernemer te starten.

 

Lees meer