Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Samenwerking tussen Startersloket en gemeente Hollands Kroon

13 maart 2019

Vanaf maart 2019 slaan de gemeente Hollands Kroon en Stichting Startersloket de handen ineen om de (startende) ondernemer uit de regio beter te kunnen helpen.

Met deze nieuwe samenwerking hopen de gemeente en het Startersloket beter de vragen van (oriƫnterende) ondernemers te kunnen beantwoorden, zoals: wat komt er op mij af als ik begin? Welke wetten en regels gelden? Met welke belastingen krijg ik te maken en waar moet ik beginnen?

Online informatie

Het doel is om de (startende) ondernemer beter voor te bereiden met behulp van informatie zoals kennisartikelen, rekentools, downloads en nieuws. Alle informatie is 24/7 te raadplegen. (Startende) ondernemers uit de gemeente Hollands Kroon kunnen vanaf heden voor al hun ondernemersvragen contact opnemen met de specialisten van het Startersloket. Tijdens kantoortijd is het mogelijk om te bellen of chatten.

Meer weten over het Startersloket? Lees meer over ons.

Blog

Van zzp'er naar werkgever: een grote stap


Wat kan je als (startende) ondernemer leren van Ajax?


Lees meer

Nieuws

Inloopbijeenkomst over advies concept-Gebiedsplan Wieringermeer

Dinsdag 21 januari vindt er een inloopbijeenkomst plaat waar wordt gesproken over het concept-Gebiedsplan Wieringermeer. Ondernemers uit de gemeente Hollands Kroon zijn hierbij uitgenodigd om mee te denken.

Gemeente Hollands Kroon peilt mening inwoners en ondernemers

Doen we het goed en kan het beter? Alle ondernemers van de gemeente Hollands Kroon worden gevraagd hun mening te geven over de dienstverlening van de gemeente en het vestigingsklimaat.

Lees meer