Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Samenwerking tussen Startersloket en gemeente Hollands Kroon

13 maart 2019

Vanaf maart 2019 slaan de gemeente Hollands Kroon en Stichting Startersloket de handen ineen om de (startende) ondernemer uit de regio beter te kunnen helpen.

Met deze nieuwe samenwerking hopen de gemeente en het Startersloket beter de vragen van (oriƫnterende) ondernemers te kunnen beantwoorden, zoals: wat komt er op mij af als ik begin? Welke wetten en regels gelden? Met welke belastingen krijg ik te maken en waar moet ik beginnen?

Online informatie

Het doel is om de (startende) ondernemer beter voor te bereiden met behulp van informatie zoals kennisartikelen, rekentools, downloads en nieuws. Alle informatie is 24/7 te raadplegen. (Startende) ondernemers uit de gemeente Hollands Kroon kunnen vanaf heden voor al hun ondernemersvragen contact opnemen met de specialisten van het Startersloket. Tijdens kantoortijd is het mogelijk om te bellen of chatten.

Meer weten over het Startersloket? Lees meer over ons.

Blog

Wat kan je als (startende) ondernemer leren van Ajax?


Wat kun je als (startende) ondernemer leren van Novak Djokovic?


Lees meer

Nieuws

KvK: helft van de ondernemers is lid van een vereniging

De helft van de Nederlandse ondernemers is lid van een vereniging. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Kamer van Koophandel. Mkb'ers (62%) zijn overigens vaker lid van een vereniging dan zzp'ers (43%).

Hollands Kroon zet zich in voor startende ondernemer

Vanaf vandaag slaan de gemeente Hollands Kroon en Stichting Startersloket de handen ineen om de (startende) ondernemer uit de gemeente beter te ondersteunen.

Lees meer