Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
03  december 2020

Webinar: Sterk van start met een ondernemingsplan

Hollands Kroon, Startersmaand - online webinar

Aanvang 19:30 uur

         
 

16 november start de landelijke week van de ondernemer. Deze dag starten wij in de regio Kop van Noord-Holland met een starrtersmaand met een 4tal inspirerende webinars om jou als oriƫnterende en startende ondernemer op weg te helpen bij jouw plannen. Deze webinars zijn GRATIS voor inwoners uit de Kop van Noord-Holland en worden je aangeboden door Rabobank Kop van Noord-Holland, gemeente Den Helder, gemeente Hollands Kroon, gemeente Schagen.

De volgende onderwerpen komen in deze maand aan bod:

  • Belastingen en administratie - 16 november
  • Klanten vinden, klanten binden - 26 november
  • Juridische zaken voor (startende) ondernemers - 30 november
  • Sterk van start met een ondernemingsplan - 3 december

Voor meer informatie over al deze webinars en aanmelden klik hier

Webinar Sterk van start met een ondernemingsplan

Een ondernemingsplan geeft je inzicht in de haalbaarheid van jouw plannen. Het is een investering in tijd en energie, maar loont zeker de moeite. Jouw idee krijgt steentje voor steentje vorm. Het schrijven van een ondernemingsplan doe je voornamelijk voor jezelf. Ook is het plan de basis voor een eventuele financiering. Wat zijn de financieringsmogelijkheden en waar kijkt een bank naar bij het aanvragen van een financiering? Tijdens dit webinar van Rabobank Kop van Noord-Holland krijg je meer inzicht in het ondernemingsplan, het financieel plan en de financieringsmogelijkheden.

Tijdstip webinar

Het webinar wordt gegeven door Irene Arnold van Rabobank Kop van Noord-Holland. De aanvang is 19.30 uur en zal anderhalf tot 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

agenda

Data ophalen ...