Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
26  november 2020

Webinar: Klanten vinden, klanten binden

Hollands Kroon, Startersmaand - online webinar

Aanvang 19:30 uur

         
 

16 november start de landelijke week van de ondernemer. Deze dag starten wij in de regio Kop van Noord-Holland met een startersmaand met een 4tal inspirerende webinars om jou als ori├źnterende en startende ondernemer op weg te helpen bij jouw plannen. Deze webinars zijn GRATIS voor inwoners uit de Kop van Noord-Holland en worden je aangeboden door Rabobank Kop van Noord-Holland, gemeente Den Helder, gemeente Hollands Kroon, gemeente Schagen.

De volgende onderwerpen komen in deze maand aan bod:

  • Belastingen en administratie - 16 november
  • Klanten vinden, klanten binden - 26 november
  • Juridische zaken voor (startende) ondernemers - 30 november
  • Sterk van start met een ondernemingsplan - 3 december

Voor meer informatie over al deze webinars en aanmelden klik hier

Webinar Klanten vinden, klanten binden

Je plannen voor je eigen bedrijf zijn klaar, maar hoe vind je nu de juiste klanten? Hoe onderscheid je je tussen je concurrenten en hoe zorg je dat jouw product of precies aansluit op wat jouw klant nodig heeft?  Waarom moet een klant nu juist voor jouw bedrijf, product of dienst kiezen? Stel vast welke doelgroep past bij jou dienstverlening en jouw waarden? Hoe breder de doelgroep, hoe minder zichtbaar je bent in de markt. Durf een specifieke niche te benoemen voor jouw product of dienst, maar hoe doe je dat? En hoe voer je nu een succesvol verkoopgesprek?
Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen, volg dan het webinar Klanten vinden, klanten binden.

Tijdstip webinar

Het webinar wordt gegeven door Lisette Brattinga van Cocagne Management. De aanvang is 19.30 uur en duurt anderhalf tot 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

agenda

Data ophalen ...