Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

ondersteuning gevestigde ondernemer

Veel ondernemers hebben behoefte aan ondersteuning en advies om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Om dit te faciliteren is er een mogelijkheid om via de zogeheten regionale mobiliteitsteams in contact te komen met een adviseur. Deze persoon kan je helpen in kaart te brengen welke mogelijkheden er zijn om te werken aan je toekomst. Als ondernemer of wellicht toch in loondienst. Stichting Startersloket biedt individuele begeleiding als je wilt gaan of blijven ondernemen. In het kader van deze heroriëntatie bieden wij advies , coaching en scholing op het gebied van ondernemerschap. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Samen kijken naar de toekomst

Veel ondernemers staan, na de coronacrisis, voor belangrijk keuzes:

  • Wil je door met je bedrijf en deze toekomstbestendig maken
  • Wil door met je bedrijf maar moet jij jezelf en/of je bedrijf versterken
  • Wil je ondernemer blijven maar wel iets anders gaan doen

Met onze aanpak helpen wij ondernemers op een eigentijdse en praktische manier met het maken van keuzes en het toekomstbestendig maken van hun onderneming. Binnen ons programma zijn er de volgende begeleidingsmogelijkheden:

Bovenstaande opties zijn complementair aan elkaar. Doorgaans gaat een ondernemer na een uitgebreide intake van start met de optie 'Ondernemersprofiel'. Na het doorlopen van deze optie wordt de kandidaat bij voldoende geschiktheid toegelaten tot ons 'Spiegel je business' programma. 

Intake

Na aanmelding via het lokale mobiliteitsteam zal er een afspraak gemaakt worden voor een intake met een vertegenwoordiger van het Startersloket. N.a.v. deze intake wordt er een plan van aanpak opgemaakt die wordt voorgelegd bij een vertegenwoordiger van het betreffende mobiliteitsteam. Na akkoord start de begeleiding.

Routekaart 'Gevestigde ondernemer'

Download hieronder onze routekaart waarin je in één oogopslag inzicht krijgt in de beschikbare diensten voor jou als bestaande ondernemer. Ben je nog geen ondernemer, maar overweeg je het ondernemerschap, kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

Nieuws

Ondernemers meer tijd voor aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten

Ondernemers krijgen 2 weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 4e kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur. Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de omzetverliesdrempel van 30 % naar 20 %. Deze aanpassing van de TVL is vandaag gepubliceerd in de Staatscourant.

Startende ondernemers draaien meer omzet dan ze vooraf verwachtten

Startende ondernemers draaien meestal meer omzet dan ze van tevoren hadden ingeschat. Dit blijkt uit onderzoek van de onlinebank Knab. De helft van deze ondernemers doet het in de eerste drie jaar qua omzet al boven verwachting.

Lees meer