Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

ondersteuning gevestigde ondernemer

Veel ondernemers hebben behoefte aan ondersteuning en advies om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Om dit te faciliteren is er een mogelijkheid om via de zogeheten regionale mobiliteitsteams in contact te komen met een adviseur. Deze persoon kan je helpen in kaart te brengen welke mogelijkheden er zijn om te werken aan je toekomst. Als ondernemer of wellicht toch in loondienst. Stichting Startersloket biedt individuele begeleiding als je wilt gaan of blijven ondernemen. In het kader van deze heroriëntatie bieden wij advies , coaching en scholing op het gebied van ondernemerschap. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Samen kijken naar de toekomst

Veel ondernemers staan, na de coronacrisis, voor belangrijk keuzes:

  • Wil je door met je bedrijf en deze toekomstbestendig maken
  • Wil door met je bedrijf maar moet jij jezelf en/of je bedrijf versterken
  • Wil je ondernemer blijven maar wel iets anders gaan doen

Met onze aanpak helpen wij ondernemers op een eigentijdse en praktische manier met het maken van keuzes en het toekomstbestendig maken van hun onderneming. Binnen ons programma zijn er de volgende begeleidingsmogelijkheden:

Bovenstaande opties zijn complementair aan elkaar. Doorgaans gaat een ondernemer na een uitgebreide intake van start met de optie 'Ondernemersprofiel'. Na het doorlopen van deze optie wordt de kandidaat bij voldoende geschiktheid toegelaten tot ons 'Spiegel je business' programma. 

Intake

Na aanmelding via het lokale mobiliteitsteam zal er een afspraak gemaakt worden voor een intake met een vertegenwoordiger van het Startersloket. N.a.v. deze intake wordt er een plan van aanpak opgemaakt die wordt voorgelegd bij een vertegenwoordiger van het betreffende mobiliteitsteam. Na akkoord start de begeleiding.

Routekaart 'Gevestigde ondernemer'

Download hieronder onze routekaart waarin je in één oogopslag inzicht krijgt in de beschikbare diensten voor jou als bestaande ondernemer. Ben je nog geen ondernemer, maar overweeg je het ondernemerschap, kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer