Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Online marketing

Als ondernemer is het een must om online aanwezig te zijn met je bedrijf. Echter hoe doe je dit op de juiste wijze. Welke middelen en kanalen kies je, welke boodschap wil verkondigen en hoe wordt je voor je (potentiƫle) klanten beter vindbaar op het internet. Om te komen tot betere zichtbaarheid en een goede online marketing strategie is veelal specialistische kennis nodig. Onze coaches op dit gebied kunnen hierbij helpen en leren je tevens vaardigheden aan om succesvol online te gaan en blijven ondernemen.

Nieuws

Miljoenennota 2023: dit zijn de gevolgen van Prinsjesdag 2022 voor jou als ondernemer

De miljoenennota heeft slecht nieuws voor (startende) ondernemers. Zij lezen dat de zelfstandigenaftrek, voor het vierde jaar op rij, verder wordt versoberd. Dit betekent in eerste instantie een koopkrachtverslechtering voor deze grote groep Nederlanders.

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2022

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Lees meer