Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Online marketing

Als ondernemer is het een must om online aanwezig te zijn met je bedrijf. Echter hoe doe je dit op de juiste wijze. Welke middelen en kanalen kies je, welke boodschap wil verkondigen en hoe wordt je voor je (potentiële) klanten beter vindbaar op het internet. Om te komen tot betere zichtbaarheid en een goede online marketing strategie is veelal specialistische kennis nodig. Onze coaches op dit gebied kunnen hierbij helpen en leren je tevens vaardigheden aan om succesvol online te gaan en blijven ondernemen.

Nieuws

Ondernemers meer tijd voor aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten

Ondernemers krijgen 2 weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 4e kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur. Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de omzetverliesdrempel van 30 % naar 20 %. Deze aanpassing van de TVL is vandaag gepubliceerd in de Staatscourant.

Startende ondernemers draaien meer omzet dan ze vooraf verwachtten

Startende ondernemers draaien meestal meer omzet dan ze van tevoren hadden ingeschat. Dit blijkt uit onderzoek van de onlinebank Knab. De helft van deze ondernemers doet het in de eerste drie jaar qua omzet al boven verwachting.

Lees meer