Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Financieel gezond ondernemen

Veel ondernemers hebben weinig met de boekhouding. Het is echter wel van groot belang om inzicht te hebben in de financiële prestaties van je bedrijf. Met coaching op dit gebied krijg je bijvoorbeeld meer gevoel bij de cijfers. Welke tarieven en verdienmodellen hanteer je, heb je inzicht in de kosten en is er ruimte om buffers op te bouwen. Met goed financieel inzicht neem je betere beslissingen en hou je jouw bedrijf gezond en op koers.

Nieuws

Ondernemers meer tijd voor aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten

Ondernemers krijgen 2 weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 4e kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur. Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de omzetverliesdrempel van 30 % naar 20 %. Deze aanpassing van de TVL is vandaag gepubliceerd in de Staatscourant.

Startende ondernemers draaien meer omzet dan ze vooraf verwachtten

Startende ondernemers draaien meestal meer omzet dan ze van tevoren hadden ingeschat. Dit blijkt uit onderzoek van de onlinebank Knab. De helft van deze ondernemers doet het in de eerste drie jaar qua omzet al boven verwachting.

Lees meer