Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Financieel gezond ondernemen

Veel ondernemers hebben weinig met de boekhouding. Het is echter wel van groot belang om inzicht te hebben in de financiƫle prestaties van je bedrijf. Met coaching op dit gebied krijg je bijvoorbeeld meer gevoel bij de cijfers. Welke tarieven en verdienmodellen hanteer je, heb je inzicht in de kosten en is er ruimte om buffers op te bouwen. Met goed financieel inzicht neem je betere beslissingen en hou je jouw bedrijf gezond en op koers.

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer