Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Coaching

Binnen de benoemde begeleidingsmogelijkheden van het Startersloket zit in meer of mindere mate begeleiding door een ervaren ondernemerscoach. In sommige situaties is het wenselijk om de coaching van een ondernemer te intensiveren.

Gedurende een traject kan namelijk blijken dat er, om de kans op succes te vergroten, coaching nodig is op bepaalde vlakken binnen het ondernemerschap. De beschreven begeleidingsmogelijkheden* zijn dan ook aan te vullen met de 1 of meerdere van de onderstaande coaching modules:

Nieuws

Ondernemers meer tijd voor aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten

Ondernemers krijgen 2 weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 4e kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur. Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de omzetverliesdrempel van 30 % naar 20 %. Deze aanpassing van de TVL is vandaag gepubliceerd in de Staatscourant.

Startende ondernemers draaien meer omzet dan ze vooraf verwachtten

Startende ondernemers draaien meestal meer omzet dan ze van tevoren hadden ingeschat. Dit blijkt uit onderzoek van de onlinebank Knab. De helft van deze ondernemers doet het in de eerste drie jaar qua omzet al boven verwachting.

Lees meer