Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Coaching

Binnen de benoemde begeleidingsmogelijkheden van het Startersloket zit in meer of mindere mate begeleiding door een ervaren ondernemerscoach. In sommige situaties is het wenselijk om de coaching van een ondernemer te intensiveren.

Gedurende een traject kan namelijk blijken dat er, om de kans op succes te vergroten, coaching nodig is op bepaalde vlakken binnen het ondernemerschap. De beschreven begeleidingsmogelijkheden* zijn dan ook aan te vullen met de 1 of meerdere van de onderstaande coaching modules:

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer