Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Koe(l) hé
         
 

Ondernemen iets voor jou

Wil jij meer weten over het ondernemerschap? Of ben je al ondernemer en wil je jouw bedrijf verder professionaliseren? Neem dan deel aan het webinar ‘Ondernemen iets voor jou’. Tijdens dit webinar krijg je meer inzicht in wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Ook bespreken we de begeleidingsmogelijkheden vanuit CRV.

Woensdag 19 mei, 19.30 uur - 20.30 uur

Ondernemen

Ondernemerschap betekent voor velen vrijheid en het volgen van een droom. Naast het kunnen werken vanuit je passie vraagt ondernemerschap ook om specifieke vaardigheden, een goede voorbereiding, structuur en de juiste inzichten.

Tijdens dit webinar maak je kennis met het Startersloket en het ondernemerschap. Aan de hand van het door ons ontwikkelde "canvas ondernemingsplan" nemen wij jou alvast mee in de wereld van de (startende) ondernemer.

Dit webinar sluiten we af met een leuke kennisquiz en hebben we een mooie prijs voor de winnaar!

E-book "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er"

Alle deelnemers aan deze sessie ontvangen na afloop het e-boek "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er" geschreven door Martijn Pennekamp. Met de vele praktische tips in dit boek kan je gelijk aan de slag.  

Deelname webinar

Heb je interesse om deel te nemen aan deze vrijblijvende en kosteloze online sessie via ZOOM? Schrijf je dan direct in via onderstaand contactformulier. Je ontvangt van ons vervolgens de gegevens om deel te nemen aan dit webinar.

Tot ziens op 19 mei!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod voor jou als medewerker van CRV? Klik dan hier om de homepage van CRV te bezoeken. Of neem contact met ons op via info@startersloket.nl of 085-4881233 en vraag naar Frank Baltes of Joeri Goede

Aanmeldformulier 'Ondernemen iets voor jou?'

Blog

Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Lees meer

Nieuws

Ondernemers meer tijd voor aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten

Ondernemers krijgen 2 weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 4e kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur. Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de omzetverliesdrempel van 30 % naar 20 %. Deze aanpassing van de TVL is vandaag gepubliceerd in de Staatscourant.

Startende ondernemers draaien meer omzet dan ze vooraf verwachtten

Startende ondernemers draaien meestal meer omzet dan ze van tevoren hadden ingeschat. Dit blijkt uit onderzoek van de onlinebank Knab. De helft van deze ondernemers doet het in de eerste drie jaar qua omzet al boven verwachting.

Lees meer