Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Koe(l) hé
         
 

Ondernemen iets voor jou

Wil jij meer weten over het ondernemerschap? Of ben je al ondernemer en wil je jouw bedrijf verder professionaliseren? Neem dan deel aan het webinar ‘Ondernemen iets voor jou’. Tijdens dit webinar krijg je meer inzicht in wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Ook bespreken we de begeleidingsmogelijkheden vanuit CRV.

Woensdag 19 mei, 19.30 uur - 20.30 uur

Ondernemen

Ondernemerschap betekent voor velen vrijheid en het volgen van een droom. Naast het kunnen werken vanuit je passie vraagt ondernemerschap ook om specifieke vaardigheden, een goede voorbereiding, structuur en de juiste inzichten.

Tijdens dit webinar maak je kennis met het Startersloket en het ondernemerschap. Aan de hand van het door ons ontwikkelde "canvas ondernemingsplan" nemen wij jou alvast mee in de wereld van de (startende) ondernemer.

Dit webinar sluiten we af met een leuke kennisquiz en hebben we een mooie prijs voor de winnaar!

E-book "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er"

Alle deelnemers aan deze sessie ontvangen na afloop het e-boek "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er" geschreven door Martijn Pennekamp. Met de vele praktische tips in dit boek kan je gelijk aan de slag.  

Deelname webinar

Heb je interesse om deel te nemen aan deze vrijblijvende en kosteloze online sessie via ZOOM? Schrijf je dan direct in via onderstaand contactformulier. Je ontvangt van ons vervolgens de gegevens om deel te nemen aan dit webinar.

Tot ziens op 19 mei!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod voor jou als medewerker van CRV? Klik dan hier om de homepage van CRV te bezoeken. Of neem contact met ons op via info@startersloket.nl of 085-4881233 en vraag naar Frank Baltes of Joeri Goede

Aanmeldformulier 'Ondernemen iets voor jou?'

Blog

5 tips om als ondernemer jouw creativiteit aan te wakkeren


3 zaken die je kunt doen om financieel gezond te ondernemen


Lees meer

Nieuws

Corona steunpakket voor ondernemers voortgezet, aanvragen Tozo, TVL en TONK tot eind september

Het demissionaire kabinet heeft besloten om de steunregelingen TVL, TONK en Tozo met 3 maanden te verlengen, tot eind  september. Het huidige steunpakket zou eerst op 1 juli aflopen. De voorwaarden voor Tozo 5 blijven ongewijzigd. Wel komt de focus meer te liggen op het ondersteunen en stimuleren van ondernemers zodat zij zo snel mogelijk weer op eigen benen kunnen staan.

CPB: Minder coronasteun voor zwakkere bedrijven na volgend kwartaal

Het kabinet doet er goed aan het huidige coronasteunbeleid na het volgende kwartaal aan te passen, zegt directeur Pieter Hasekamp van het Centraal Planbureau (CPB), een belangrijke adviseur voor overheidsbeleid. In plaats van brede ondersteuning, moet het kabinet zich volgens hem richten op herstel bij levensvatbare bedrijven en zwakkere ondernemingen niet meer overeind houden.

Lees meer