Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Koe(l) hé
         
 

Ondernemen iets voor jou

Wil jij meer weten over het ondernemerschap? Of ben je al ondernemer en wil je jouw bedrijf verder professionaliseren? Neem dan deel aan het webinar ‘Ondernemen iets voor jou’. Tijdens dit webinar krijg je meer inzicht in wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Ook bespreken we de begeleidingsmogelijkheden vanuit CRV.

Woensdag 19 mei, 19.30 uur - 20.30 uur

Ondernemen

Ondernemerschap betekent voor velen vrijheid en het volgen van een droom. Naast het kunnen werken vanuit je passie vraagt ondernemerschap ook om specifieke vaardigheden, een goede voorbereiding, structuur en de juiste inzichten.

Tijdens dit webinar maak je kennis met het Startersloket en het ondernemerschap. Aan de hand van het door ons ontwikkelde "canvas ondernemingsplan" nemen wij jou alvast mee in de wereld van de (startende) ondernemer.

Dit webinar sluiten we af met een leuke kennisquiz en hebben we een mooie prijs voor de winnaar!

E-book "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er"

Alle deelnemers aan deze sessie ontvangen na afloop het e-boek "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er" geschreven door Martijn Pennekamp. Met de vele praktische tips in dit boek kan je gelijk aan de slag.  

Deelname webinar

Heb je interesse om deel te nemen aan deze vrijblijvende en kosteloze online sessie via ZOOM? Schrijf je dan direct in via onderstaand contactformulier. Je ontvangt van ons vervolgens de gegevens om deel te nemen aan dit webinar.

Tot ziens op 19 mei!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod voor jou als medewerker van CRV? Klik dan hier om de homepage van CRV te bezoeken. Of neem contact met ons op via info@startersloket.nl of 085-4881233 en vraag naar Frank Baltes of Joeri Goede

Aanmeldformulier 'Ondernemen iets voor jou?'

Blog

Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Lees meer

Nieuws

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2021

Vanaf vandaag krijg je als (startende) ondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. Je mag alleen nog met toestemming consumenten bellen voor een verkoopgesprek, er komt statiegeld op kleine plastic flesjes en de btw-regels voor internationale webshops veranderen. Dit zijn de belangrijkste wetswijzigingen.

Heropening samenleving zorgt voor fors meer cateringbedrijven

Er waren in mei 61 procent meer startende bedrijven in de horeca dan in dezelfde maand vorig jaar. Die stijging is bijna volledig toe te schrijven aan de eventcatering, meldt de Kamer van Koophandel (KVK) woensdag. Volgens hoogleraar Erik Stam heeft dat alles te maken met het wegvallen van de coronamaatregelen.

Lees meer