Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Koe(l) hé
         
 

CRV

Ben je werkzaam bij CRV en droom je van een eigen bedrijf of ben je al ondernemer? Het Startersloket is gespecialiseerd in de begeleiding van (startende) ondernemers.

N.a.v. afspraken tussen CRV en het Startersloket is het mogelijk om jouw persoonlijke ontwikkelingsbudget in te zetten om samen aan jouw ondernemersdroom te werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Better cows > better life

Persoonlijke begeleiding 

Het Startersloket fungeer als deskundig sparringpartner en kan jou als (toekomstige) ondernemer een spiegel voor houden. Veelal leidt dit tot nieuwe inzichten en antwoorden. Specifieke onderwerpen die veel besproken worden zijn bijvoorbeeld:

  • Starten van een nieuwe onderneming
  • Franchise
  • Bedrijfsoverdracht- en overname
  • Financiering van onderneming
  • Groei
  • Marketing
  • Social Media

Werkwijze

De invulling van een begeleidingstraject is maatwerk. In een eerste gesprek brengen we jouw vraagstukken in kaart en stellen we gezamenlijk een plan van aanpak op. Dit plan van aanpak zullen wij aanpassen t.o.v. jouw beschikbare budget.  

Mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden of zoek je een klankbord, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen spoedig contact met je op.

Contactformulier CRVBlog

Zo verkoop je kennis!


12 tips voor een waardevolle blog


Lees meer

Nieuws

De belangrijkste highlights prinsjesdag 2020

Het kabinet heeft ons uit monde van koning Willem Alexander op de hoogte gebracht van de belangrijkste wijzigingen voor jou als (startende) ondernemer. Hieronder lees je een overzicht m.b.t. de belangrijkste wijzigingen.

Coronasteun voor zzp'ers blijft, maar wel met vermogenstoets

Er komt een nieuw steunpakket van het kabinet voor bedrijven en zelfstandigen die door de coronacrisis in zwaar weer zitten. Volgens Haagse bronnen wordt de steunregeling voor zzp'ers ('Tozo') verlengd, maar gaat daar behalve een partnertoets ook een vermogenstoets gelden: dat betekent dat zzp'ers niet in aanmerking komen voor steun als ze meer dan een bepaald bedrag aan eigen geld hebben.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Start met het stappenplan van het Startersloket
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer