Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Onze coaches

Wat is het het Startersloket en wie zitten er achter? Lees hier meer over ons.

Wat is het Startersloket?

Het Startersloket is een initiatief van Joeri Goede (starten.nl) en Martijn Pennekamp (ikwordzzper.nl). Het Startersloket is in het leven geroepen om startende ondernemers beter voorbereid te laten starten. 

Doel van het Startersloket

Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Het begint met een hoop onderzoek doen en daar komen veelvragen bij kijken: wat komt er op mij af als ik begin? Welke regels en wetten zijn er en hoe kan de gemeente mij als ondernemer helpen? Het zijn slechts voorbeelden van vragen die veel starters bezig houden. Het Startersloket biedt deze (aspirant) ondernemers de helpende hand.

Regionale evenementen en praktische informatie

Het Startersloket treedt op als vraagbaak voor (oriënterende) starters in de regio en geeft antwoord op alle vragen met betrekking tot het ondernemerschap. Dat kan online door middel van relevante kennisartikelen, nieuws of ondernemersverhalen uit de regio, gratis downloads, artikelen over regionale regelgeving en handige rekentools. Door middel van een regionale agenda kunnen de starters ook evenementen en trainingen in de regio bijwonen, die samen met relevante regionale kennispartners worden gegeven.

Persoonlijke begeleiding

Naast onze regionale agenda die wij afstemmen met aangesloten gemeenten zijn wij gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke begeleiding richting het ondernemerschap. Hier hebben wij een ondernemerstraject voor ontwikkeld. Naast de ondernemerstrajecten bieden wij (startende) ondernemers begeleiding op alle gebieden van het ondernemerschap. heb je bijvoorbeeld vragen over franchising, bedrijfsoverdracht of -overname of juridische zaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit:

Joeri Goede

Joeri is initiatiefnemer van het Startersloket en is hét aanspreekpunt van het loket. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer. Joeri onderzoekt regionale samenwerkingen en geeft regelmatig workshops en trainingen aan starters.

 |  |  085-4881233

 

Martijn Pennekamp

Martijn is mede-initiatiefnemer van het Startersloket. Alweer zeven jaar geleden startte hij als zzp'er met zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl, naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

 |  |  085-4881233

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt het Startersloket middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

Klik hier voor meer informatie over Frank.

 |  |  085-4881233

Janneke Neefjes

Janneke is onze spil in het web bij het Startersloket. Heb je een vraag dan is Janneke degene die je op weg helpt! Zij organiseert de diverse startersevenementen en trainingen. Ga jij naar een van de workshops of trainingen van het Startersloket? Zeker weten dat je Janneke treft!

 |   085-4881233

Blogs

Inspiratie ontvangen of kennis opdoen? Lees interessante blogs van specialisten en kennispartners die jou op weg helpen als startende ondernemer!

Nieuws

Welk jong Noord-Hollands bedrijf wordt De Belofte van 2020?

Dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft er een nieuwe prijs bij: De Belofte. De prijs kan worden gewonnen door jonge Noord-Hollandse bedrijven die zich positief onderscheiden op het gebied van groei, medewerkerstevredenheid, regionale betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid en/of strategie. De Belofte is een initiatief van OVNH hoofdsponsor provincie Noord-Holland en wordt  voor het eerst  uitgereikt op 20 mei 2020.

Nederland telt ruim 1,3 miljoen zzp'ers: sterkste groei in zakelijke dienstverlening

Het aantal mensen dat voornamelijk hun inkomen als zelfstandige verdient is in de periode 2007-2018 gegroeid met 260.000. Nederland telt momenteel ruim 1,3 miljoen zelfstandigen zonder personeel. . Vooral in de sectoren zakelijke dienstverlening en zorg nam het aantal zelfstandigen toe.

Lees meer