Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemerstraject

Altijd al zelfstandig ondernemer willen worden? Komt jouw functie te vervallen door reorganisatie en wil je deze kans pakken om jouw eigen bedrijf te starten? Het Startersloket begeleidt jou samen met Implicit in dit proces om jouw ondernemerskansen in de markt te onderzoeken.

Van werk naar ondernemerschap

Tijdens ons ondernemerstraject heb je toegang tot informatieve trainingen, advies op maat en kom je erachter of het ondernemerschap bij jou past. Ben jij uit het juiste ondernemershout gesneden? Daar komen we samen achter! Wat bieden wij jou?

Ondernemersscan voor starters

Aan het begin van het traject ga je aan de slag met onze 'ondernemersscan voor starters'. Tevens kun je maximaal 3 personen uit je eigen omgeving vragen deze scan voor en over jou in te vullen. Hierdoor geeft de uitkomst van de scan een helder beeld hoe je scoort op de diverse ondernemerscompetenties.

Ondernemingsplan

Tijdens het ondernemerstraject werk je aan jouw ondernemingsplan. Hiervoor krijg je toegang tot jouw eigen online omgeving. Hierbij is het doel om een goed onderbouwd en realistisch plan samen te stellen. Samen kijken we naar de haalbaarheid en levensvatbaarheid van je plan, zodat je bewust de keuze kunt maken om wel óf niet te starten met een eigen onderneming.

Trainingen

Onderstaande trainingen bieden wij in groepsverband aan:

  • Module 'Start' met toelichting over het ondernemerstraject en het ondernemingsplan om de eerste stappen te zetten;
  • Module 'Fiscaal' met toelichting over boekhoudkundige en fiscale aspecten en we gaan aan de slag met jouw (uur)tarief;
  • Module 'Online' met toelichting over hoe jij je online presenteert als ondernemer en we focussen ons op het online bereiken van jouw doelgroep;
  • Module 'Offline' met toelichting over persoonlijke presentatie en acquisitie.

Coaching

Tijdens het ondernemerstraject ontvang je persoonlijke coaching en begeleiding van de specialisten van het Startersloket. Hierbij werken we samen met jou aan jouw persoonlijke ondernemersdroom. Tevens beschikt het Startersloket over een grote groep specialisten. Het inzetten van deze specialisten gebeurt altijd in overleg met jou. Het doel van het inzetten van deze specialisten is het bieden van toegevoegde waarde, passend bij de persoonlijke situatie. Denk hierbij aan specialisten die o.a. actief zijn op het gebied van:

  • Ondernemersvaardigheden
  • Acquisitie
  • Marketing
  • Financiën
  • Juridisch
  • Marketing/social media

Wil jij meer weten over dit traject? Vul onderstaand contactformulier in en wij vertellen je vrijblijvend meer over het ondernemerstraject en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Terug naar 'begeleiding'

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen/vragen:

Starter in beeld

In onze rubriek ‘Starter in beeld’ bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te vertellen. Waar liepen zij tegenaan bij het starten als zelfstandige? Welke tips zouden zij andere ondernemers mee willen geven en wat is volgens hun onmisbaar voor succesvol ondernemerschap?

Downloads

Download gratis whitepapers en andere handige documenten voor een vliegende start als ondernemer!

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over het Startersloket en wat wij doen? Benieuwd naar ons doel? Lees meer over ons.

Benieuwd naar het laatste nieuws?

Hier lees je het laatste nieuws voor jou als ondernemer in jouw regio!