Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Bedrijfsovername

Ben je ondernemer en wil je jouw bedrijf verkopen? Of ben je juist van plan om een bedrijf te kopen en weet je niet waar je moet beginnen of extra op moet letten? Ook dan kan het Startersloket je helpen.

Begeleiding bij koop of verkoop van een bedrijf

Het Startersloket is gespecialiseerd in het bieden van coaching en begeleiding om een bedrijf over te nemen of het verkoop klaar maken van de huidige onderneming. Onze bedrijfsovernameadviseur (geregistreerd bij Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) heeft jarenlange ervaring opgedaan als overnameadviseur bij de Kamer van Koophandel en weet exact wat er komt kijken bij het kopen of verkopen van een bedrijf. Het Startersloket helpt je graag bij het in juiste banen begeleiden van jouw overname. Daarnaast beschikken wij over een ruim netwerk van relevante specialisten, of het nu om een juridische of fiscale vraag gaat. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet!

Terug naar 'begeleiding'

Wil je meer weten of heb je een vraag? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in.

Gratis en vrijblijvend meer weten over bedrijfsovername?

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen/vragen:

Starter in beeld

In onze rubriek ‘Starter in beeld’ bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te vertellen. Waar liepen zij tegenaan bij het starten als zelfstandige? Welke tips zouden zij andere ondernemers mee willen geven en wat is volgens hun onmisbaar voor succesvol ondernemerschap?

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over het Startersloket en wat wij doen? Benieuwd naar ons doel? Lees meer over ons.

Benieuwd naar het laatste nieuws?

Hier lees je het laatste nieuws voor jou als ondernemer in jouw regio!